Παρασκευή, 10 Απριλίου, 2020

Θεοχαρόπουλος: Ο Παππάς είναι εμμονικός με τον αριθμό 4

«Ο Υπουργός Επικρατείας κάνει ότι είναι δυνατόν για να τορπιλίσει την προσπάθεια απεμπλοκής από το αδιέξοδο που η κυβέρνηση επέφερε στο θέμα των αδειών και της συγκρότησης του ΕΣΡ», δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

«Συνεχίζει και επιμένει στον αριθμό των 4 αδειών και στις ολιγοπωλιακές συνθήκες που θα οδηγήσουν στην απόλυση χιλιάδων εργαζομένων. Την ώρα που το ΣτΕ έχει αποφασίσει για την αντισυνταγματικότητα, ο Υπουργός Επικρατείας επαναλαμβάνει ότι η κυβέρνηση εφάρμοσε το Σύνταγμα», συνέχισε απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων με αφορμή τη σημερινή συνέντευξη Παππά.

«Οι αρμοδιότητες πρέπει να περάσουν στο ΕΣΡ. Το Σύνταγμα επιτάσσει να συγκροτηθεί ΕΣΡ, για αυτό εμείς συμβάλλουμε θετικά στην συγκρότησή του για να προχωρήσει η διαδικασία της αδειοδότησης από την αρχή», ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ενώ τόνισε ότι «οι εμμονές για μόλις 4 άδειες πρέπει να σταματήσουν».

«Την σύμφωνη γνώμη της ανεξάρτητης αρχής, του ΕΣΡ, την είχαμε ζητήσει και στην ψήφιση του νόμου στην Βουλή, με τον Υπουργό Επικρατείας να αρνείται επίμονα. Σήμερα το αποδέχεται μετά από σχεδόν ένα χρόνο. Δεν αντέχει ο τόπος να περάσει άλλος ένας χρόνος για να καταλάβει το λάθος του στο θέμα του αριθμού των αδειών. Επιτέλους να σταματήσουν τα πολιτικά παιχνίδια με την δημοκρατία και την πολυφωνία», κατέληξε ο κ. Θεοχαρόπουλος.