Τετάρτη, 5 Αυγούστου, 2020

Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας ποτίζει με ανασφάλεια την κοινωνία

«Πόση οικονομική καταστροφή μπορεί να αντέξει αυτή η χώρα»

theodorakis

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε πως από τη στιγμή που υπάρχει ο φόβος κατάρρευσης της χώρας, πρότασή μας ήταν να μη γίνουν τώρα εκλογές, αλλά όταν στην πράξη θα φαινόταν το αδιέξοδο της κυβέρνησης.

«Προφανώς κι υπάρχουν κίνδυνοι όταν στηρίζεσαι στις ψήφους των άλλων. Χειρότερο, όμως, οι εκλογές», συμπλήρωσε, ενώ επεσήμανε ότι «δεν είναι πολιτική οι συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις, πολιτική είναι να παίρνεις αποφάσεις».

«Πόση οικονομική καταστροφή μπορεί να αντέξει αυτή η χώρα» διερωτήθηκε ο κ. Θεοδωράκης και εξέφρασε τον φόβο ότι η αβεβαιότητα λόγω των εκλογών θα είναι τελειωτικό χτύπημα.

Όπως τόνισε ο κ. Θεοδωράκης, η χώρα και οι μικρές επιχειρήσεις καταρρέουν, ενώ καταλόγισε στον κ. Τσίπρα ότι «ποτίζει με ανασφάλεια την κοινωνία».

«Εγκαλούμε τον κ. Τσίπρα για τις δεσμεύσεις του στο εσωτερικό όχι στο εξωτερικό» επεσήμανε και διερωτήθηκε γιατί έγινε το δημοψήφισμα.

Παράλληλα, εξέφρασε τον φόβο ότι με την πρώτη αφορμή, πιθανώς να γίνουν εκλογές το 2016.

«Ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει ποια κόμματα θα συνεργαστούν για την κυβέρνηση όχι ο ΣΥΡΙΖΑ» υπογράμμισε ο κ. Θεοδωράκης, ενώ δήλωσε ότι δεν αισθάνεται άνετα να συμμετέχει σε κυβέρνηση, ούτε του κ. Τσίπρα, ούτε του κ. Μεϊμαράκη. «Η κρίση είναι δική τους, του παλιού πολιτικού συστήματος», εξήγησε.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By