Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2020

Τι απαντά ο αντιπρόεδρος του νοσοκομείου Σαντορίνης για την «έπαυλη»- Τους έχω γραμμένους.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο αντιπρόεδρος του νοσοκομείου Σαντορίνης και πρώην ιδιοκτήτης βουλκανιζατέρ Μπάμπης Πανοτόπουλος, φίλος και πρώην συνεργάτης του Παύλου Πολάκη, μετά τις καταγγελίες για «πριγκιπικές παροχές» που του προσφέρει το δημόσιο.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ, η ΑΕΜΥ, η εταιρία του υπουργείου Υγείας, νοίκιασε για τον κύριο Πανοτόπουλο έπαυλη στην Σαντορίνη, και μάλιστα προέβλεψε και ειδικό κονδύλι για τον εξοπλισμό της. Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ για τον κύριο Πανοτόπουλο υπήρξε ειδική πρόβλεψη και για την μίσθωση αυτοκινήτου.

Ο αντιπρόεδρος του νοσοκομείου Σαντορίνης επεξεργάστηκε με τον τρόπο του τη φωτογραφία με την έπαυλη που έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΟΕΔΗΝ, και έδειξε ότι στο ίδιο ακίνητο μένει η αναπληρώτρια καθηγήτρια του σχολείου της Σαντορίνης, στο διπλανό έμενε η διευθύντρια της νοσηλευτικής κλινικής αλλά όπως γράφει, έφυγε γιατί στο σπίτι έμπαιναν νερά.. ενώ ακριβώς από κάτω μένει μια κοπέλα την οποία δεν γνωρίζει.

Όπως σημειώνει ο κ.Πανοτόπουλος, το σπίτι νοικιάστηκε από την ΑΕΜΥ το 2016, ενώ ο ίδιος τοποθετήθηκε αντιπρόεδρος της εταιρείας και εντεταλμένος σύμβουλος του νοσοκομείου Σαντορίνης φέτος.

«Αυτή είναι η έπαυλη που ενοικίασε για μένα από το 2016 η ΑΕΜΥ. Προφανώς γνώριζαν από τότε ότι το 2018 θα έρθω στη Σαντορίνη και θα διαμείνω προσωρινώς μέχρι να βρω σπίτι… έχω ήδη ζητήσει από την ιδιοκτήτρια να ενοικιάσω το διπλανό (αυτό που μπάζει νερά) και μου είπε πως έχει υποσχεθεί να το δείξει στο διευθυντή ενός σχολείου και αν δεν το ενοικιάσει εκείνος, μπορώ να το πάρω εγώ…» έγραψε ο κ. Πανοτόπουλος στο λογαριασμό του στο facebook, καταλήγοντας: «Αυτή είναι η αλήθεια για να γνωρίζουν οι φίλοι και μόνο… αυτούς που τα λένε τους έχω γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων μου…».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ υποστήριξε, ότι ο κ.Πανοτόπουλος δεν πρόσφερε κάποια αποκάλυψη στη δημόσια συζήτηση καθώς η Ομοσπονδία είχε διευκρινίσει στην ανακοίνωσή της ότι η έπαυλη ενοικιάστηκε το 2016 και την απολαμβάνει σήμερα ο ίδιος.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Μπάμπη Πανοτόπουλου.

By