Τρίτη, 4 Αυγούστου, 2020

Τι είπαν Μηταράκης-Γεωργιάδης για τις καταγγελίες Ξουλίδου

Βολές κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου

nothw-mhtarakhs

Στον εισαγγελέα εμφανίστηκαν σήμερα αυτοβούλως οι κύριοι Άδωνις Γεωργιάδης και Νότης Μηταράκης για να καταθέσουν για τις καταγγελίες των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ειδικά της κυρίας Σταυρούλας Ξουλίδου, για την υπόθεση χρηματισμού της.

Όπως φέρεται να είπε ο κ. Γεωργιάδης ενώπιον του Εισαγγελέα, είδε τον Σούκουρη μόνο μια φορά όταν έκλεισε ραντεβού στο γραφείο του για να συζητήσουν αυτά που έγραφε στο Facebook.

«Μετά τη συνεχιζόμενη περιφορά της λάσπης από τον Καμμένο και την Ξουλίδου που ενέπλεξαν το όνομα μου, κρίναμε σκόπιμο να έρθουμε αυτοβούλως να καταθέσουμε» είπε, τονίζοντας πως «δεν έχουμε καμία εμπλοκή».

Πρόσθεσε πως η γνωριμία του με τον Σούκουρη ήταν γνωριμία 10 λεπτών. «Έχω δει αυτόν τον άνθρωπο όπως βλέπω εκατοντάδες ανθρώπους» συμπλήρωσε.
Βάλλοντας κατά του Πάνου Καμμένου, πρόσθεσε: «Μας ενέπλεξαν για πολιτικούς λόγους. Είναι προσπάθεια του Καμμένου αν τολμήσουν βουλευτές να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας να έχουν τη ρετσινιά».

Από την πλευρά του ο κ. Μηταράκης έκανε λόγο για άθλια υπόθεση, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη την εμπλοκή του ονόματός του.

Τόνισε πως ο κ. Σούκουρης δεν υπήρξε ποτέ συνεργάτης του, ενώ απέδωσε όλη την υπόθεση σε προσπάθεια εκφοβισμού βουλευτών για να μην ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Ο κ. Καμμένος αδιαφορεί για το μέλλον της χώρας. Το πρόβλημα δεν ειναι τα δήθεν 3 εκατομμύρια, αλλά το 3% των δημοσκοπήσεων» είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως προ ημερών ανασύρθηκε από το αρχείο η δικογραφία για τα περί χρηματισμού βουλευτών εν όψει της προεδρικής εκλογής, αφού η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων υποστήριξε πως ο κ. Σούκουρης, μέσω Facebook αποπειράθηκε να τη δωροδοκήσει για να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο κ. Σούκουρης έχει παραδεχθεί ότι μιλούσε με την κ. Ξουλίδου στο Facebook, όμως αρνείται ότι της πρότεινε το ποσό των 3.000.000 ευρώ ως αντάλλαγμα για τη θετική στάση της στην ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είχε υποστηρίξει πως τόσο ο κ. Γεωργιάδης όσο και ο κ. Μηταράκης γνωρίζουν τον κ. Σούκουρα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By