Τρίτη, 14 Ιουλίου, 2020

Το άγνωστο πρόβλημα υγείας του Μάριου μετά το τροχαίο στο Survivor

Άγνωστες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, μετά το τροχαίο που είχαν οι Μαχητές του Survivor, αποκάλυψε η Ελισάβετ Αϊναντζιόγλου.

Η παίκτρια που αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα από τον Άγιο Δομίνικο ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Survivor Πανόραμα την Δευτέρα, όπου, μεταξύ άλλων, κλήθηκε από την Ελεονώρα Μελέτη να μιλήσει για το ατύχημα, αλλά και να σχολιάσει τις απορίες που εκφράζουν πολλοί για το comeback του 30χρονου Κύπριου στο παιχνίδι μετά τον τραυματισμό και την νοσηλεία του.

«Αναρωτηθήκαμε τι θα γίνει με το παιχνίδι και ήταν σαν να λέγαμε “θέλουμε να πάμε σπίτι, αρκετό ήταν το Survivor, δεν χρειάζεται παρακάτω”. Μετά πέρασε η πρώτη μέρα, πέρασε και η δεύτερη που ήμασταν στο νοσοκομείο και βλέπαμε ότι δεν είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα, σε σχέση με την Ειρήνη και τον Μάριο που ήταν πραγματικά τραυματίες», ανέφερε η Ελισάβετ.

Μιλώντας για την κατάσταση του Μάριου, ήταν αποκαλυπτική. «Ο Μάριος είναι ακόμα πρησμένος από τα φάρμακα, έπαιρνε πολλά για να γλιτώσει το χειρουργείο. Έκανε πολύ δυνατή θεραπεία μέχρι να ξαναμπεί στο παιχνίδι», είπε και αποκάλυψε πως «είχε αλλάξει και δύο νοσοκομεία, είχε πρόβλημα κάποιο όργανό του, εσωτερικά», κάνοντας την παρουσιάστρια να την διακόψει επικαλούμενη το ιατρικό απόρρητο.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Ελισάβετ:

(Visited 1 times, 1 visits today)
By