Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2019

Το αξίας 20 εκατ. δολαρίων «βαρκάκι» του Τάιγκερ Γουντς

Ο δημοφιλής πολυεκατομμυριούχος, Αμερικανός άσος του γκολφ, Τάιγκερ Γουντς, πραγματικά σιχαίνεται την κίνηση και είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να την αποφύγει.

Γι” αυτό το λόγο ενόψει του τουρνουά γκολφ US Open, έχει αποσυρθεί στο υπερπολυτελές του γιοτ, αναζητώντας λίγες στιγμές χαλάρωσης πριν από τον αγώνα.

Ειδικότερα, το γιοτ Privacy(Ιδιωτικότητα) βρίσκεται αγκυροβολημένο σε απόσταση 30 λεπτά από το γήπεδο όπου θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες.

Όπως τόνισε ο ίδιος ο Γουντς, η διαμονή στο σκάφος παρουσιάζει τεράστια πλεονεκτήματα, καθώς πέρα από το γεγονός ότι αποτελεί το ιδανικό ησυχαστήριο από την ένταση του τουρνουά, μειώνει και την οδήγηση υπό ασφυκτική κίνηση προκειμένου να φτάσει κανείς στα γήπεδα.

«Το λιμάνι του Σαγκ είναι μια πανέμορφη κωμόπολη», δήλωσε ο Αμερικανός άσος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πριν από το τουρνουά. «Είμαι εδώ μόλις λίγες ημέρες και δεν έχω προλάβει ακόμα να περπατήσω στα σοκάκια, αλλά πρόκειται να το κάνω μέσα στη βδομάδα. Μέχρι στιγμής είναι τέλειο που μπορώ να ξεφύγω λίγο από την ένταση του τουρνουά και να απολαύσω λίγες στιγμές χαλάρωσης στο «βαρκάκι» μου».

Εμείς απλά να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο «βαρκάκι» έχει μήκος μόλις 47 μέτρα και κοστίζει λίγο περισσότερο από 20 εκατ. δολάρια.

By