Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2020

Το BMW i3 είναι Ελλάδα

Για ένα Σαββατοκύριακο το ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης της BMW ήρθε στην Ελλάδα…

Μάλιστα η «BMW Hellas» το αποκάλυψε σε μία «αποκλειστική» εκδήλωση που έλαβε χώρα στον Αστέρα της Βουλιαγμένης στο εστιατόριο Matsuhisa Athens. Εκεί βρέθηκαν στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου όπου και γνώρισαν από κοντά το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της BMW.

Ο Σπύρος Φίλιππας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της BMW Hellas κατά την παρουσίαση που έκανε, αποκάλυψε ότι η Ελλάδα επιλέχτηκε από την εταιρεία ως μία από τις μόλις τέσσερις χώρες απο τις 12 της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στις οποίες θα ξεκινήσει η διάθεση του αυτοκινήτου τον επόμενο μήνα, τονίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο δίδεται μία ψήφος εμπιστοσύνης της μεγάλης αυτοκινητοβιομηχανίας προς τη χώρα μας.

Παράλληλα ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της BMW Hellas εξήγησε στους παραβρισκόμενους τόσο την επαναστατική φιλοσοφία του i3 όσο και τις  βιώσιμες μεθόδους παραγωγής του αυτοκινήτου, τα καινοτόμα υλικά αλλά και την πρωτοβουλία της BMW για την έναρξη της βιώσιμης μελλοντικής μετακίνησης στην Ελλάδα.
Στη συνέχεια, μαζί με τον κύριο Gerald Krainer, Head του BMW i Project για τη Νοτιο-ανατολική Ευρώπη, αποκάλυψαν το i3.

BMWi_2

Διευθύνων Σύμβουλος της BMW Hellas Σπύρος Φίλιππας με τον κο Γιώργο Σπανό της BMW Σπανός

Αμέσως μετά την εκδήλωση το i3, μεταφέρθηκε στην έκθεση της BMW Σπανός, στη Λεωφόρο Συγγρού, όπου και έμεινε για ένα Σαββατοκύριακο. Η «Σπανός Α.Ε.» είναι ο Επίσημος Αντιπρόσωπος BMW i στην Ελλάδα.

Το C+S, θα οδηγήσει για πρώτη φορά το μικρό i3 τις επόμενες ημέρες. Μείνετε συντονισμένοι…

(Visited 1 times, 1 visits today)
By