Τετάρτη, 1 Απριλίου, 2020

To νέο σχήμα στα παπούτσια που λανσάρει ο Balenciaga

Δεν υπάρχει τίποτα πιο κομψό από το στυλ του παπουτσιού που έχουμε δει να αναδύεται σε όλη την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου: Το “knife pump” του οίκου Balenciaga.

Προβλέπουμε ότι θα είναι η επόμενη γενιά παπουτσιών Balenciaga που έρχεται μετά το over-the-knee στυλ, το οποίο έχουμε δει σε πολλές αποχρώσεις, υφές και μοτίβα σχεδόν σε κάθε εκδήλωση μόδας τον τελευταίο χρόνο.

Η απήχηση της “knife pump” μπορεί να αποδοθεί στο γεγονός ότι στο μυαλό κάθε γυναίκας (κατηγορήστε τον Christian Louboutin για αυτό) υπάρχει βαθιά ριζωμένη η πεποίθηση ότι το στιλέττο είναι το πιο θηλυκό και κομψό στυλ παπουτσιών που θα μπορούσε να έχει. Όντας τόσο κολακευτικό όσο και εντελώς διαχρονικό, ο Balenciaga μεταφέρει το στυλ στο επόμενο επίπεδο, υπερβάλλοντας στο κομψό σημείο. Δεν θα εκπλαγούμε λοιπόν αν οι retailers σύντομα πιάσουν το σύνθημα από το designer label.

Αυτό το στυλ πάντως σίγουρα δεν είναι για λιγόψυχες και θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είστε προετοιμασμένες να τραβήξετε την προσοχή φορώντας το.

By