Τρίτη, 4 Αυγούστου, 2020

To πρώτο κατάστημα Starbucks στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» είναι γεγονός

Η SSP Group PLC, κορυφαία εταιρεία διαχείρισης καταστημάτων εστίασης σε ταξιδιωτικές τοποθεσίες διεθνώς, σε συνεργασία με την Μαρινόπουλος Εταιρεία Καφέ ΑΕΕ – Starbucks, εγκαινιάζουν σήμερα το πρώτο κατάστημα Starbucks στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Με το άνοιγμα του καταστήματος αυτού, η οικογένεια των Starbucks μεγαλώνει με συνολικά 29 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα σε κεντρικά σημεία αστικών πόλεων καθώς και σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας.

Το νέο κατάστημα, έκτασης 80 τ.μ. διαθέτει μια εκπληκτική θέα προς τους διαδρόμους απογείωσης του Αερολιμένα και βρίσκεται στο επίπεδο των αναχωρήσεων, στην περιοχή ελεύθερης πρόσβασης ταξιδιωτών και επισκεπτών. Οι επισκέπτες του Αερολιμένα θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν σε κάθε επίσκεψή τους, την μοναδική εμπειρία Starbucks με περισσότερα από 11 χαρμάνια και καφέδες μοναδικής προέλευσης υψηλής ποιότητας, μεγάλη ποικιλία ζεστών και κρύων ροφημάτων αποκλειστικότητας των Starbucks, Teavana τσάι, καθώς και εκλεκτά συνοδευτικά του καφέ.

Ο Mark Angela, CCO του SSP Group και Διευθύνων Σύμβουλος της SSSP EEME δήλωσε: «Τα Starbucks αποτελούν μία αγαπημένη εταιρία και εμπορικό σήμα τόσο στην Ελλάδα όσο και σε όλο τον κόσμο. Το κατάστημα θα αποτελέσει μια εκπληκτική νέα επιλογή στις ήδη υπάρχουσες του Αεροδρομίου. Το άνοιγμα του καταστήματος αυτού, αποδεικνύει τη δέσμευσή μας να συμβάλλουμε ώστε ολοένα και περισσότεροι πελάτες σε όλον τον κόσμο να απολαμβάνουν την εμπειρία Starbucks.»

Ο κ. Στέφανος Αραβανής, Εμπορικής Διευθυντής της Μαρινόπουλος Εταιρεία Καφέ Α.Ε.Ε. δήλωσε: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η οικογένεια Starbucks συνεχίζει να μεγαλώνει στη χώρα μας και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με το άνοιγμα του νέου καταστήματος στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Προσδοκούμε αυτό το κατάστημα να αποτελέσει «φάρο» για όλους όσους ταξιδεύουν προς και από την Ελλάδα. Παράλληλα, προσβλέπουμε σε μια εξαιρετική συνεργασία με την ομάδα της SSP, ώστε να κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε πάντα το τέλειο με το ίδιο πάθος, αφοσίωση και τεχνογνωσία στον καφέ που μας διακατέχει τα δεκαπέντε χρόνια παρουσίας μας στην χώρα.»

(Visited 1 times, 1 visits today)
By