Δευτέρα, 6 Ιουλίου, 2020

Τουρίστας έδωσε τα παπούτσια του σε άστεγο

Σε μια εποχή που η ανθρωπιά τείνει να εκλείψει ενώ οι γρήγοροι ρυθμοί της σύγχρονης ζωής σπάνια αφήνουν περιθώρια να δείξουμε ενδιαφέρον στον συνάνθρωπο, το βίντεο ανθρωπιάς που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο συγκίνησε τους χρήστες.

c7c2535691e899bd9350bf2353057877_XLΈνας τουρίστας στην πόλη Αντίγκουα της Γουατεμάλας είδε έναν ηλικιωμένο, ξυπόλητο άστεγο να κάθεται στο κατώφλι εξώπορτας. Ο άγνωστος άντρας, χωρίς να διστάσει, έβγαλε τα παπούτσια του και τα έδωσε στον άστεγο ενώ τον χτύπησε φιλικά στον ώμο.

Ο ηλικιωμένος άντρας φόρεσε με ικανοποίηση τα παπούτσια ενώ ο «καλός Σαμαρείτης» αποχώρησε ξυπόλητος, χωρίς να γνωρίζει ότι ένας περαστικός κατέγραψε την καλή του πράξη.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας, όπως έγραψε ο χρήστης που ανάρτησε το βίντεο στα social media και από την στιγμή που αναρτήθηκε έχει γίνει viral με περισσότερα από 116.000 views.

Οι χρήστες σχολίασαν την γενναιοδωρία του τουρίστα. «Τι όμορφη χειρονομία», έγραψε ένας χρήστης και κάποιος άλλος ανέφερε: «Τον σεβασμό μου σε αυτόν τον ξένο».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By