Παρασκευή, 20 Απριλίου, 2018

Tripp Trapp® chair… Το καρεκλάκι για τις πιο γλυκές ανέμελες ηλικίες και όχι μόνο!

Το Tripp Trapp® chair είναι ένα από τα εμβληματικά προϊόντα της Stokke ,αρχικά σχεδιασμένο από τον designer Peter Opsvik, το 1972.

Ένας υπέροχος τρόπος να συμμετέχει το μωράκι σας στις οικογενειακές δραστηριότητες από τούς πρώτους κιόλας μήνες της ζωή του, μέχρι τα πρώτα του αθώα παιδικά χρόνια.

Η ψηλή θέση του καθίσματος φέρνει,το μικρό σας κοντά στο τραπέζι και έτσι είναι παρόν σε ότι γίνεται πάνω σε αυτό. Μαθαίνει να τρώει, να παίζει, να ζωγραφίζει και να αναπτύσσεται πνευματικά, δίπλα σας

Ο εργονομικός σχεδιασμός του Tripp Trapp® chair ,μαζί με τα αξεσουάρ που το συνοδεύουν, εξασφαλίζουν άνεση, ασφάλεια και άμεση προσαρμογή ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.

Το μεγαλύτερο, όμως, μυστικό του Tripp Trapp® chair, είναι ότι με μερικές γρήγορες και εύκολες κινήσεις μετατρέπεται σε ένα άνετο κάθισμα για ενήλικες, κατάλληλο και για οικιακή χρήση , αλλά και για μεγάλα commercial projects.

Το καθαρό σκανδιναβικό του design , το καθιστά ιδανικό για κάθε στυλ , ενώ η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων του , προσαρμόζεται στο φύλλο του μικρού σας αλλά και στις δικές σας μοναδικές προτιμήσεις.

www.stokke.com

facebook: Stokke Greece

By