Σάββατο, 15 Αυγούστου, 2020

Τσίπρα και Παππά στοχοποιεί η Ζωή

Τη δική της απάντηση στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ έδωσε η Ζ.Κωνσταντοπούλου μέσω συνέντευξης Τύπου

konstantopoulou-vouli-proedros

Αυτή η επίθεση έχει μόνο στόχο να πλήξει την προσωπικότητά μου και την πολιτική μου υπόσταση και είναι απολύτως ψευδής και τερατώδης, δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αποδίδοντας εμμέσως την έναρξη της επίθεσης εναντίον της στους κ.κ. Τσίπρα και Παππά.

Τα βασικά σημεία:

-Η απόπειρα να εμφανιστώ ως πρόεδρος της Βουλής να κάνω τα αντίθετα από εκείνα για τα οποία είχα δώσει μάχες είναι μια απόπειρα αήθης και καταδεικνυέι τον πανικό εκείνων που καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για τη δική της ασυνέπεια, για ότι κάνουν τα αντίθετα από ότι έκαναν απο άλλη θέση.

-Έχω υπάρξει η μόνη βουλευτής που ανέδειξε το ζήτημα μη διερεύνησης των δικογραφιών που διαβιβάζονται στη Βουλή και είμαι η μόνη πρόεδρος που έκανε κάτι γι” αυτό.

-Ως πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών ανέσυρα την υπόθεση της Siemens και ως ΠτΒ εισηγήθηκα την αλλαγή Κανονισμού της Βουλής προκειμένου να υπάρξει ειδική διαδικασία αντιμετώπισης των δικογραφιών.

-Οι δικογραφίες που διαβιβάζονται στη Βουλή είναι δεκάδες. Σε αυτήν την κοινοβουλευτική περίοδο διαβιβάστηκαν 47, ενώ στην προηγούμενη περίπου 100 δικογραφίες. Ως βουλευτής είχα καταγγείλει το γεγονός ότι η αναγγελλία στην Ολομέλεια γίνεται προσχηματικά. Αυτό ήταν κάτι που ανέτρεψα επί δικής μου προεδρίας.

-Η δικογραφία για την οποία γράφουν κάποιοι αηθέστατα ήταν μεταξύ των πρώτων που αναγγέλθηκαν στην Ολομέλεια.

-H δικογραφία ήταν στα χέρια του κ. Καμμένου από τις 5/3/2015. Εγώ ζήτησα τη συνεργασία του υπουργείου με όλες τις αρμόδιες επιτροπές αλλά και έφτιαξα με απόφαση μου ειδική επιτροπή, την επιτροπή για το χρέος, που ασχολήθηκα ειδικά με το χρέος που προκλήθηκε από συμβάσεις μίζας και διαφθοράς.

-Στην εναρκτήρια συνεδρίαση της Επιτροπής Αλήθειας για το χρέος προσήλθε ο κ. Καμμένος και πραγματοποίησε παρέμβαση στην οποία δεσμεύτηκε ότι θα συνεργαστεί με τη Βουλή για το θέμα των εξοπλιστικών. Του υπενθύμισα τη δέσμευσή του ότι το υπουργείο θα θέσει υπόψιν της βουλής όλες τις συμβάσεις που έχουν στοιχεία διαφθοράς και διαπλοκής.

-Ο κ. Καμμένος στις 26/8 υπέβαλε ένα αίτημα, την παραμονή που θα έκλεινε η Βουλή, υπέβαλε αίτημα με το οποίο ζητεί την ίδια δικογραφία που είχε πάρει από τον Μάρτιο του 2015. Εκείνη την ώρα εξακριβώθηκε ότι αυτή ήταν η ίδια δικογραφία που είχε λάβει από τον Μάρτιο. Η αιτιολογία ήταν ότι ήθελε ένα δεύτερο αντίγραφο.

-Θα συμβούλευα να μην συνεχίσουν την ελεεινή προσπάθεια σπίλωσής μου. Δεν θα βρουν σκελετούς στη δική μου ντουλάπα.

-Αισχρή κακοήθεια ότι δήθεν προσέλαβα ανθρώπους στις 18 Αυγούστου. Τότε δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ. Οι άνθρωποι εργάζονταν από το Μαϊο, τον Ιούνιο…

(Visited 1 times, 1 visits today)
By