Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2020

Β.Μεϊμαράκης: «Η ενότητα δεν είναι ούτε πολιτική έννοια ούτε αυτοσκοπός»

Ο κ. Μεϊμαράκης σε συνέντευξή του επιμένει ότι ο Ανδρέας Παπαμιμίκος «δεν κάνει για γραμματέας του κόμματος»

meimarakis

«Η ενότητα δεν είναι πολιτική έννοια και δεν είναι και αυτοσκοπός» δηλώνει για τη ΝΔ σε συνέντευξή του υποψήφιος για την ηγεσία Βαγγέλης Μεϊμαράκης. «Και δεν βοηθάει να το συζητάμε και να το ξανασυζητάμε λες και δεν υπάρχει ενότητα» προσθέτει.

Όσο για τις ακραίες φωνές προειδοποιεί ότι «όποιος δεν πειθαρχήσει στις συλλογικές αποφάσεις των κομματικών οργάνων τίθεται από μόνος του εκτός κόμματος».

Ο κ. Μεϊμαράκης αναφέρεται και στον γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκο, επιμένοντας στις αιτιάσεις του ότι «δεν κάνει γι αυτή την θέση, μπορεί να αξιοποιηθεί κάπου αλλού».

Σύμφωνα με τον υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ, η αξιωματική αντιπολίτευση είναι το κόμμα του μέτρου, της μετριοπάθειας και της εθνικής συνεννόησης και έτσι θα πορευτεί υπό την δική του ηγεσία.

«Η πολιτική που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον φέρνει σε δυσαρμονία και σε αναντιστοιχία με την κοινωνική του βάση», δηλώνει ακόμη ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ με αφορμή το ασφαλιστικό.

Ο ίδιος εκτιμά ότι τα δύσκολα νομοσχέδια θα περάσουν από τη Βουλή, καθώς -όπως λέει- «από ό,τι βλέπω υπάρχουν και αρκετοί πρόθυμοι που δεν θα ήθελαν να δημιουργηθεί μείζον πολιτικό ζήτημα».

Εξηγώντας γιατί η ΝΔ θα καταψηφίζει το ασφαλιστικό, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δηλώνει ότι «είναι μία πολιτική που όχι μόνο δεν βοηθά στην έξοδο από την κρίση, αλλά, κατά την γνώμη μας, μας βάζει πιο βαθιά στην κρίση.»

(Visited 1 times, 1 visits today)
By