Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2020

Βαρβιτσιώτης: Ο κ. Μουζάλας δεν είναι κατήγορος, αλλά απολογούμενος.

Να αναλάβει τις ευθύνες του για την κατάσταση που επικρατεί στο Ελληνικό κάλεσε τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ο βουλευτής άσκησε κριτική στα σημερινά τραγικά γεγονότα στο αεροδρόμιο του Ελληνικού σημειώνοντας ότι «μετά τις άθλιες εικόνες του χειμώνα, τους νεκρούς από αναθυμιάσεις, φθάσαμε σήμερα στα άβατα ανομίας.

Η επιβολή της νομιμότητας και η εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες είναι ευθύνη της Κυβέρνησης και όχι των μεταναστών. Ο κ. Μουζάλας δεν είναι κατήγορος, αλλά απολογούμενος. Ας αφήσει, επιτέλους, τα κλάματα μπροστά στις κάμερες και ας αναλάβει τις ευθύνες του».

Παράλληλα, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης επιτέθηκε στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής «για το ”πάρτι” των Μ.Κ.Ο., που έχουν υποκαταστήσει τη λειτουργία του Κράτους» και καλεί την κυβέρνηση «να υλοποιήσει το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας. Με διάκριση προσφύγων και παράνομων μεταναστών, δημιουργία κλειστών κέντρων κράτησης για τους παραβατικούς, αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης και αξιοποίηση, με διαφάνεια, της ευρωπαϊκής χρηματοδότησης».

(Visited 1 times, 1 visits today)