Τετάρτη, 5 Αυγούστου, 2020

Viva Wallet: Συνεργασία με τη WooCommerce για έξυπνες λύσεις πληρωμών

Η Viva Wallet, ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη WooCommerce, μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες e-commerce, για να προσφέρει μια δωρεάν πανευρωπαϊκή λύση πληρωμών.

Το extension Viva Wallet for WooCommerce είναι ένας συνεχώς εξελισσόμενος, έξυπνος μηχανισμός πληρωμών, ο οποίος προσαρμόζεται αυτόματα στην πραγματική χρήση των πελατών.

Σε κάθε νέα έκδοση του extension, η Viva Wallet θα εμφανίζει υψηλότερα στη λίστα επιλογών τις μεθόδους πληρωμής με βάση τις τοπικές παραμέτρους στόχευσης.

Έτσι, για παράδειγμα, οι έμποροι που βρίσκονται σε οποιαδήποτε χώρα (π.χ. Βέλγιο), ενδέχεται να βλέπουν τους τοπικούς τρόπους πληρωμής (π.χ. bancontact) να ανεβαίνουν ψηλότερα στη λίστα πληρωμών, με βάση τις πραγματικές προτιμήσεις των χρηστών και τις συσκευές που χρησιμοποιούν.

Για να προσφέρει ακόμη πιο βελτιωμένες και προσωποποιημένες υπηρεσίες, η Viva Wallet θα εμπλέξει ενεργά τους εμπόρους και θα συλλέγει σχόλια και προτάσεις βελτιώσεων πάνω στα οποία θα βασιστούν οι ενημερώσεις του extension.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη WooCommerce μέσω της οποίας θα προσφέρουμε σε online εμπόρους σε όλη την Ευρώπη μια cloud λύση αποδοχής πληρωμών. Με το εξελιγμένο extension, που ενεργοποιείται εύκολα, βοηθάμε τους εμπόρους να αυξήσουν τις online πωλήσεις του, παρέχοντας πρόσβαση σε πολλούς τρόπους πληρωμών.

Σε συνδυασμό με την δωρεάν εταιρική χρεωστική κάρτα Viva Wallet Mastercard, οι έμποροι της WooCommerce μπορούν να μειώσουν την προμήθεια των πληρωμών τους στο 0%», δήλωσε ο Μάκης Αντύπας, CIO & Co-Founder της Viva Wallet.

Η Viva Wallet είναι ο πρώτος ευρωπαϊκός πάροχος υπηρεσιών πληρωμών που βασίζεται αποκλειστικά στο cloud και διαθέτει γραφεία σε 17 ευρωπαϊκές χώρες τα οποία θα αυξηθούν σε 23 μέχρι το τέλος του 2020. Δημιουργήθηκε για να αλλάξει τον τρόπο που πληρώνουν και πληρώνονται οι επιχειρήσεις.

Η Viva Wallet προσφέρει σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών αποδοχή 24 μεθόδων πληρωμής μέσω των καινοτόμων Smart Android τερματικών. Παρέχει υπηρεσίες χρέωσης καρτών μέσω τερματικών ή online καταστημάτων, καθώς και επιχειρηματικούς λογαριασμούς με τοπικό IBAN και χρεωστική κάρτα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By