Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2019

Βόνιτσα: Απείλησε δύο με όπλο και τραυμάτισε τον ένα με μαχαίρι

Με οργανωμένη επιχείρηση συνέλαβαν οι αστυνομικοί έναν 42χρονο ο οποίος προκάλεσε σοβαρό επεισόδιο σε έναν οικισμό της Δημοτικής Ενότητας Μεδεώνος του δήμου Ακτίου Βόνιτσας, σε βάρος δυο ανδρών τους οποίους απείλησε με όπλο και τραυμάτισε τον ένα με μαχαίρι.

Για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί μέχρι στιγμής, ο δράστης απείλησε αρχικά με κυνηγετικό όπλο έναν 40χρονο και λίγη ώρα αργότερα έναν 50χρονο. Ο τελευταίος αποπειράθηκε να τον αφοπλίσει, αλλά ο 42χρονος φέρεται να τον χτύπησε στο χέρι με αιχμηρό αντικείμενο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο ένοπλος προσπάθησε να διαφύγει, αλλά λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Κατούνας, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απειλές και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

*** Ξημερώματα Δευτέρας «σήκωσε» στο πόδι μια κατοικημένη περιοχή στο Παναιτώλιο ένας 40χρονος «πιστολέρο», ο οποίος πυροβολούσε στον αέρα. Τελικά, ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς που τον αφόπλισαν και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ο οποίος διέταξε τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική καθώς αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τον ιδιοκτήτη του όπλου που χρησιμοποίησε, καθώς θα κατηγορηθεί για πλημμελή φύλαξη οπλισμού.

By