Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2020

Ξεκαλάκης: Καμία συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ

Κατηγορηματικά αρνητικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Ξεκαλάκης σε ερώτηση δημοσιογράφου απο το STAR Κεντρικής Ελλάδος όταν κλήθηκε να σχολιάσει το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» σύμφωνα με το οποίο το Μαξίμου θα επιχειρήσει να ρίξει γέφυρες συνεργασίας με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

«Εκ του θεσμικού μου ρόλου συμμετέχω σε διαδικασίες του Κόμματος και της Συμπαράταξης σε όλη την Ελλάδα. Ως εκ τούτου, μετά βεβαιότητας μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει ούτε ένα μέλος του ΠΑΣΟΚ, ούτε μια οργάνωση, ούτε ένα στέλεχος Κεντρικής Επιτροπής που να επιθυμεί τη συνεργασία μ” αυτό το ΣΥΡΙΖΑ.» δηλώνει ο κ. Ξεκαλάκης .
Και ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ συνέχισε πως «ένα κόμμα του λαϊκισμού, της πολιτικής ψευδολογίας, ανίκανο να ανταποκριθεί στις ανάγκες του Λαού και της Χώρας.

«Η μόνη χάρη που μπορεί να κάνει ο κύριος Τσίπρας δεν είναι προς την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, αλλά προς τον Ελληνικό Λαό, με την άμεση αποχώρηση αυτού και των συνεργατών του απο την κυβέρνηση της Χώρας.»

(Visited 1 times, 1 visits today)