Τρίτη, 26 Μαΐου, 2020

«Ύμνοι» από το Goal.com στον φιλανθρωπικο χαρακτήρα του Ολυμπιακού

«Ο Πρωταθλητής Ελλάδας, Ολυμπιακός, δείχνει γενναιοδωρία, εν μέσω οικονομικής κρίσης», είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος

Ειδικό αφιέρωμα στον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου, του Ολυμπιακού, κάνει το κορυφαίο ποδοσφαιρικό σάιτ του πλανήτη, Goal.com. Η εν λόγω ιστοσελίδα υπογραμμίζει τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του Θρύλου και τονίζει πόσο σημαντικό είναι που ο πρωταθλητής Ελλάδας συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια με την UNICEF βοηθώντας να σωθούν παιδιά στην Αφρική αλλά και άλλα μέρη του πλανήτη, φυσικά και την Ελλάδα.

«Ο Πρωταθλητής Ελλάδας, Ολυμπιακός, δείχνει γενναιοδωρία, εν μέσω οικονομικής κρίσης», είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος. Στο άρθρο παρατίθεται και επίσημη δήλωση αξιωματούχου της UNICEF για την συνεργασία με τον Ολυμπιακό χάρη στην οποία έχουν εμβολιαστεί και κατ” επέκταση σωθεί περίπου 1 εκατ. παιδιά από το 2013 μέχρι τώρα. Γίνεται επίσης αναφορά και στην πολύ σημαντική φιλανθρωπική δράση της περασμένης άνοιξης με την προσφορά φαγητού και ρουχισμού στους πρόσφυγες ενώ αναφέρεται πως ο Ολυμπιακός μόνο κατά τη διάρκεια της περυσινής σεζόν (καλοκαίρι 2015 με καλοκαίρι 2016) ξόδεψε περίπου 1,6 εκατ. ευρώ σε φιλανθρωπικές δράσεις.

Το Goal.com είναι το Νο1 ποδοσφαιρικό σάιτ σε όλο τον κόσμο με 38 εκδόσεις σε ισάριθμες μεγάλες χώρες. Έχει 65 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως και 55 εκατ. «φίλους» στο Facebook. Είναι επίσης η 3η μεγαλύτερη ιστοσελίδα, οποιασδήποτε κατηγορίας, σε παροχή πληροφοριών / ειδήσεων μέσω της σελίδας της στο Facebook. Επίσης είναι το μεγαλύτερο αθλητικό σάιτ στην Αφρική και το δεύτερο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό σάιτ στις ΗΠΑ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By