Τετάρτη, 12 Αυγούστου, 2020

Ζωή: Να γίνει βίαιη προσαγωγή του Στουρνάρα

Ακόμη ένα επεισόδιο στην κόντρα των δύο πλευρών

stournaras

Δεν έχει τέλος η κόντρα μεταξύ της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα με φοντό την άρνηση του δεύτερου να παραστεί στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.

Η κ. Κωνσταντοπούλου υποστήριξε ότι είναι δυνατή η βίαιη προσαγωγή του διοικητή της ΤτΕ ενώπιον της Επιτροπής, και κατάγγειλε ως «πλαστή» τη χθεσινή ανακοίνωση μέσω της οποίας η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ διαμήνυσε πως δεν θα λάβει μέρος σε περαιτέρω συνεδριάσεις, ουσιαστικά νεκρώνοντας την Επιτροπή.

Μιλώντας στον απόηχο της άρνησης του διοικητή της ΤτΕ να εμφανιστεί ενώπιον της κοινοβουλευτικής επιτροπής για την υπόθεση Siemens, η κ. Κωνσταντοπούλου τόνισε πως αν συμμετείχε ο απαραίτητος αριθμός βουλευτών στις συνεδριάσεις θα ήταν δυνατή η βίαιη προσαγωγή του, και κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να γνωστοποιήσει μέχρι το βράδυ την αντικατάσταση των βουλευτών που δεν ήλθαν.

«Αυτοί που αρνούνται να έρθουν εμποδίζουν την συνεδρίαση και τη βίαιη προσαγωγή», είπε η κ. Κωνσταντοπούλου, σημειώνοντας μάλιστα πως με τις κινήσεις της η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ συμπράττει στο να μην υπάρξει συνεδρίαση.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By