Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021

Έφτασε στην Αθήνα η Αμάλ Αλαμουντίν (φωτό)

Mετά από πρόσκληση της ελληνικής κυβέρνησης

amal

Η δικηγόρος και σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ, Αμάλ Αλαμουντίν, έφτασε σήμερα στις 7 μ.μ. στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος με την αποστολή της και αναχώρησε αμέσως, χωρίς να κάνει δηλώσεις, για το ξενοδοχείο της, συνοδεία οχήματος της ΕΛ.ΑΣ.

«Eίναι τιμή μου που με κάλεσε η ελληνική κυβέρνηση και που θα έχουμε αυτές τις συναντήσεις. Σας ευχαριστώ για το ζεστό καλωσόρισμα» δήλωσε χαμογελαστή η Αμάλ Αλαμουντίν στους δημοσιογράφους έξω από το ξενοδεοχείο.

Η επίσκεψη της κ. Αλαμουντίν πραγματοποιείται μετά από πρόσκληση της ελληνικής κυβέρνησης και συνδέεται με τα γλυπτά του Παρθενώνα που βρίσκονται στο βρετανικό μουσείο, αναφέρει στην ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου Doughty Street Chambers, στην οποία συμπληρώνεται ότι γι” αυτό το ζήτημα ζητήθηκε για πρώτη φορά από τον νομικό Τζέφρι Ρόμπερτσον και την κ. Κλούνεϊ να παράσχουν νομικές συμβουλές στην ελληνική κυβέρνηση, το 2011.

amal-alamountin

Η δικηγόρος που ειδικεύεται στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Πολιτισμού Κωνσταντίνο Τασούλα, μαζί με τον νομικό Τζέφρι Ρόμπερτσον, όπως ανακοίνωσε το δικηγορικό γραφείο.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By