Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, 2022

Αισιοδοξία Δένδια για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων

«O πρωθυπουργός, όσο και οι υπουργοί θα κάνουν ότι μπορούν, ώστε η κυβέρνηση να επιτύχει τον εθνικό της σκοπό»

nikos dendias

«Θα ήθελα να διαβεβαιώσω, ότι τόσο ο πρωθυπουργός, όσο και οι υπουργοί θα κάνουν ότι μπορούν, ώστε η κυβέρνηση να επιτύχει τον εθνικό της σκοπό, να ολοκληρώσει δηλαδή την έξοδο της χώρας από την κρίση, να αποκαταστήσει το επίπεδο της ζωής των Ελλήνων και να καταφέρει να υπάρχει για όλους και κυρίως για τα παιδιά μας μια καλύτερη ημέρα», τόνισε μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου στο Αγρίνιο, σε εκδήλωση που οργάνωσε η ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας με αφορμή την συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

Αναφερόμενος στην επέτειο, ο Νίκος Δένδιας υπογράμμισε ότι η ΝΔ στον απολογισμό των 40 χρόνων της έχει να επιδείξει κυρίως προσφορά στον τόπο, όπως η αποκατάσταση της δημοκρατίας, η είσοδος της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η παραμονή της στο ΝΑΤΟ κ.α.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Νίκος Δένδιας ανέφερε ότι έχουν γίνει λάθη, αλλά όπως πρόσθεσε, «η χώρα το 2012 ήταν στο απόλυτο μηδέν, λίγο πριν την έξοδο από την Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά σήμερα όλα αυτά έχουν περάσει και κοιτώντας πίσω βλέπει κανείς πως έχουν γίνει άθλοι».

Στην συνέχεια ο Νίκος Δένδιας άσκησε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «παίζει με την πίκρα ενός λαού που πέρασε δύσκολα τα τελευταία χρόνια».

Μάλιστα, ανέφερε ως παραδείγματα μερικές από τις δεσμεύσεις του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, σημειώνοντας ότι «κοστολόγησε τη «σεισάχθεια» με ένα δις. ευρώ την ώρα που τα «κόκκινα δάνεια» είναι 75 δις ευρώ».

Με αφορμή τη επικείμενη εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας, ο Νίκος Δένδιας τόνισε ότι «η κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει την αποστολή της μέχρι το 2016 και εκεί να κριθεί από τον ελληνικό λαό». Όπως πρόσθεσε, «οτιδήποτε εμποδίζει την κυβέρνηση κάτω από αυτή την δύσκολη συγκυρία να κάνει την δουλειά της είναι κατ΄ ανάγκη κάτι το αρνητικό».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By