Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τετ-α-τετ Παπανδρέου – Βενιζέλου αύριο

Με φόντο τη «μαύρη τρύπα» των ταμείων του ΠΑΣΟΚ.

Venizelos PapandreouΜια συνάντηση που θα κρίνει πολλά στο εσωκομματικό πεδίο του ΠΑΣΟΚ, γίνεται αύριο, καθώς, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thepaper.gr θα βρεθούν τετ-α-τετ oι κ.κ. Βενιζέλος-Παπανδρέου. Η συνάντηση των δύο ανδρών είναι η πρώτη μετά από αρκετούς μήνες και θα διεξαχθεί υπό την σκιά των «διαρροών» περί μαύρης τρύπας 100 εκατομμυρίων ευρώ στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, επί προεδρίας Παπανδρέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thepaper.gr η πρωτοβουλία ανήκει στον Ευ. Βενιζέλο, ο οποίος είδε τυχαία χθες στο διάδρομο της Βουλής τον προκάτοχο του και του ζήτησε «να τα πουν κατ” ιδίαν». Το ραντεβού κλείστηκε για το γραφείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή, το οποίο βρίσκεται δίπλα από εκείνο του πρώην Πρωθυπουργού.

Άγνωστο είναι αν ο κ. Βενιζέλος τον ενημερώσει και θεσμικά για τα αποτελέσματα του πορίσματος με τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, το οποίο μέχρι προχθές δεν το είχε στα χέρια του, όπως ανέφερε σε ανακοίνωση της η Ιπποκράτους.
Σε κάθε περίπτωση, το κλίμα που έχει δημιουργηθεί είναι σκηνικό… πολέμου μεταξύ «βενιζελικών» – «παπανδρεϊκών» και ασφαλώς στη συνάντηση των δύο ανδρών θα τεθούν όλα αυτά τα ζητήματα.

Και τούτο γιατί είναι προφανές ότι σε μια τέτοια σύγκρουση χαμένο θα είναι το ίδιο το ΠΑΣΟΚ. Εφόσον ισχύουν οι «διαρροές» περί μαύρων τιμολογίων η παρέμβαση εισαγγελέα θα είναι το μικρότερο που θα συμβεί, αφού η ηθική απαξίωση της περιόδου Παπανδρέου θα είναι μεγάλη.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By