Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2021

Από γάμο σε γάμο ο Τσίπρας: Παντρεύεται και ο «παπα Σούρας» του ΣΥΡΙΖΑ

Ο γάμος θα γίνει μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αφού έχει οριστεί για το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου

diamanto-sourasA

Γάμοι, χαρές και πανηγύρια στον ΣΥΡΙΖΑ! Μετά τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Κώστα Μπάρκα, άλλος ένας βουλευτής του Αλέξη Τσίπρα, ετοιμάζεται να φορέσει την κουλούρα.

Ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο όταν με τις δηλώσεις του έδινε ραντεβού στα γουναράδικα, πήρε την μεγάλη απόφαση να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα.

Ο γάμος θα γίνει μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αφού έχει οριστεί για το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου. Η εκλεκτή της καρδιάς του λέγεται Νατάσα και είναι γυμνάστρια. Σε αντίθεση με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Κώστα Μπάρκα που επέλεξαν να ενωθούν με τους αγαπημένους ενώπιον Θεού και ανθρώπων, εκείνος θα «αποκαταστήσει» την καλή του με πολιτικό γάμο που θα γίνει στο Άργος Ορεστικού.

diamantopoulosB

Το γαμήλιο γλέντι που θα είναι τρικούβερτο με χάλκινα και πολλά άλλα όργανα, προγραμματίζεται ωστόσο, για την επόμενη ημέρα στις 28 Δεκεμβρίου, με τους νεόνυμφους να κατευθύνονται στο χωριό του γαμπρού, στο Βοτάνι, όπου θα στηθεί ο χορός.

Ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος έχει κατά καιρούς προκαλέσει με τις δηλώσεις του. Οι φίλοι του λένε στο thepaper.gr ότι οφείλονται στον αυθορμητισμό του και στο γεγονός ότι είναι «άψητος» και άπειρος στο πολιτικό παιχνίδι. Άλλωστε, συμπληρώνουν, ο «φασαριόζος» βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που τριγυρνούσε στους δρόμους της Καστοριάς με ένα παμπάλαιο 2CV με χίπικα χρώματα, μέχρι τις εκλογές του 2012, που ήταν υποψήφιος βουλευτής, δεν είχε φτάσει ποτέ στην κάλπη για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By