Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Ατλάντα: Έξι τραυματίες από πάνοπλο άνδρα σε αποθήκη της FedEx

Οι τραυματίες από τα πυρά μεταφέρθηκαν σε ένα γειτονικό νοσοκομείο, ενώ ο δράστης αυτοκτόνησε, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις

atlanta fedex apothiki

Τουλάχιστον έξι ανθρώπους τραυμάτισε πάνοπλος άνδρας, όταν άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως μέσα σε ένα κτίριο της εταιρείας κούριερ FedEx κοντά στην Ατλάντα, όπως έγινε γνωστό από τις τοπικές αρχές.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε γύρω στις 06:00 το πρωί τοπική ώρα (13:00 ώρα Ελλάδας) για πυροβολισμούς μέσα στην αποθήκη της FedEx στο Κένεσο, περίπου 40 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Ατλάντας.

Οι τραυματίες από τα πυρά μεταφέρθηκαν σε ένα γειτονικό νοσοκομείο, ενώ ο δράστης αυτοκτόνησε, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας αφηγήθηκε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ένας άνδρας οπλισμένος «σαν τον Ράμπο», που κρατούσε ένα τουφέκι και ένα μαχαίρι και ήταν ζωσμένος με φισεκλίκια, εισέβαλε στο κέντρο διαλογής της εταιρείας.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας της κομητείας Κομπ είπε ότι πολλοί αστυνομικοί παραμένουν στο χώρο για να διασφαλίσουν ότι δεν υπάρχει κάποια άλλη απειλή για το κτίριο και τους εργαζόμενους σε αυτό.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By