Τετάρτη, 28 Ιουλίου, 2021

Βούλτεψη: «Ο Τσίπρας αμφισβητεί την Αρχή της Δεδηλωμένης»

«Πώς κάθεται ο ΣΥΡΙΖΑ σε μία «απονομιμοποιημένη Βουλή» όπως τη χαρακτηρίζει;»

syriza800_201113

H κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ότι «Με αυτό που είπε ο κ. Τσίπρας ότι «ψήφο εμπιστοσύνης δίνει ο λαός» αμφισβητεί την Αρχή της Δεδηλωμένης στη Βουλή. Πώς κάθεται ο ΣΥΡΙΖΑ σε μία «απονομιμοποιημένη Βουλή» όπως τη χαρακτηρίζει;».

Η κ. Βούλτεψη συμπλήρωσε πως «η ψήφος εμπιστοσύνης που ζήτησε η κυβέρνηση, αποτελεί απάντηση στην ανευθυνότητα του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα προσωπικά που έσερνε τη χώρα στην εκλογολογία». Ακόμη, τόνισε: «Δεν έχει λόγο ύπαρξης ο ΣΥΡΙΖΑ όταν τελειώσει το μνημόνιο. Κάνουμε διαπραγμάτευση με τους θεσμικούς μας εταίρους για όλα. Δεν ξέρω αν έχει βρει ο ΣΥΡΙΖΑ καμιά μηχανή που να κόβει λεφτά. Από την ώρα που εξαρτάται η χρηματοδότησή σου από κάποιον, φυσικά και διαπραγματεύεσαι μαζί του και δεν χρειάζεται να παραμυθιάζουμε τον λαό και να του λέμε «θα πάμε μόνοι μας, θα χτυπήσουμε τη γροθιά στο μαχαίρι και θα κοπεί το μαχαίρι»».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος μίλησε ακόμα για αντιφατικές δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για το χρέος. «Υπάρχουν πτέρυγες του ΣΥΡΙΖΑ που υποστηρίζουν σταθερά μονομερείς ενέργειες για την ελάφρυνση του χρέους, ενώ άλλα στελέχη επισημαίνουν πως μονομερείς κινήσεις δεν αποτελούν μέρος της στρατηγικής της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο κ. Τσίπρας χθες στην ομιλία του έδειξε πως συμμορφώθηκε με τη γραμμή Λαφαζάνη» υπογράμμισε.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By