Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023

Βούλτεψη: Tους λεονταρισμούς και τις μαγκιές τύπου Αργεντινής, τις έχουμε δει

«Διάφοροι πατριώτες και άκαμπτοι που ζούσαν με δανειακά, κυρίως στην πολιτική ζωή τους, καλλιεργούν εντυπώσεις στο λαό ότι δεν συμβαίνει τίποτα στη χώρα»

voultepsi-neadimokratia

Η κυβέρνηση και διαπραγματεύεται και κρατά τη χώρα σε ένα βιώσιμο επίπεδο και παράλληλα επιχειρεί να την βγάλει από την κρίση, δήλωσε  η κυβερνητική εκπρόσωπος,  Σοφία Βούλτεψη.

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ,  η κ. Βούλτεψη τόνισε ότι «δεν συζητούμε για μονομερείς ενέργειες, τους λεονταρισμούς και τις μαγκιές τις έχουμε δει, με τελευταίο παράδειγμα την Αργεντινή».

Επιπλέον, η κ. Βούλτεψη σημείωσε ότι οι θεσμικοί μας εταίροι έχουν αναγνωρίσει τις προσπάθειες της χώρας και όλες οι ενέργειες μας γίνονται σε συνεννόηση μαζί τους. Eπίσης, τόνισε ότι οι επαφές στο Παρίσι δεν είναι μόνο τεχνικές αλλά και ουσιαστικές, καθώς τίθενται επί τάπητος σημαντικές μεταρρυθμίσεις.

«Διάφοροι πατριώτες και άκαμπτοι που ζούσαν με δανειακά, κυρίως στην πολιτική ζωή τους, καλλιεργούν εντυπώσεις στο λαό ότι δεν συμβαίνει τίποτα στη χώρα», συμπλήρωσε.

Αναφερόμενη στη  Σύνοδο του NATO, η οποία αρχίζει σήμερα Πέμπτη στην Ουαλία, σημείωσε πως ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είναι καλά προετοιμασμένος και θα θέσει όλα τα θέματα ελληνικού και κυπριακού ενδιαφέροντος.Σχετικά με το ΠΑΣΟΚ, σχολίασε ότι τα όσα συνέβησαν τη Δευτέρα δεν αποτελούν πολιτικό γεγονός.

Για την Προεδρία της Δημοκρατίας, σημείωσε ότι δεν υπάρχει διχασμός στην Κ.Ο. της ΝΔ για την ονοματολογία, ενώ για τη ΔΗΜΑΡ ανέφερε ότι κακώς έφυγε από την κυβέρνηση.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By