Παρασκευή, 19 Αυγούστου, 2022

Βρετανία: Γυναίκα σκοτώθηκε λόγω του τυφώνα Γκονζάλο

Την καταπλάκωσε δέντρο που ξεριζώθηκε στο Λονδίνο

tufwnas

Η ουρά του τυφώνα Γκονζάλο προκάλεσε τον θάνατο γυναίκας που καταπλάκωσε δέντρο που ξεριζώθηκε στο Λονδίνο, ενώ προκάλεσε προβλήματα στις οδικές, αεροπορικές και σιδηροδρομικές συγκοινωνίες όταν έπληξε σήμερα Τρίτη τη Μεγάλη Βρετανία.

Τα συνεργεία διάσωσης περιορίστηκαν στο να εξακριβώσουν τον θάνατο του θύματος της πρώτης καταιγίδας που ανήγγειλε την άφιξη του χειμώνα, όταν έφθασαν στο σημείο σε πολυτελή συνοικία στο νοτιοδυτικό Λονδίνο.

Στο διεθνές αεροδρόμιο του Χίθροου στο Λονδίνο, το μεγαλύτερο της χώρας, τουλάχιστον 110 πτήσεις ακυρώθηκαν, ενώ υπήρξαν καθυστερήσεις σε δρομολόγια τρένων στη νότια Βρετανία.

Ριπές ανέμου που ξεπερνούσαν τα 100 χιλιόμετρα την ώρα καταγράφθηκαν το πρωί, όμως οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα θα εξασθενίσουν αύριο Τετάρτη.

Ο τυφώνας Γκονζάλο τον οποίο συνόδευαν άνεμοι που έφθασαν τα 175 χιλιόμετρα την ώρα είχε ως συνέπεια τη διακοπή της ηλεκτροδότησης στην πλειονότητα των νοικοκυριών στο αρχιπέλαγος των Βερμούδων το Σαββατοκύριακο, προκαλώντας πλημμύρες, ξεριζώνοντας δέντρα χωρίς ωστόσο να αφήσει πίσω του θύματα.

Το πέρασμα του Γκονζάλο είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός ανθρώπου και σοβαρές ζημιές στην Καραϊβική.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By