Κυριακή, 13 Ιουνίου, 2021

Γεωργιάδης για Τσίπρα: Είναι τεμπέλης και ανεπάγγελτος

 «Αν το άθροισμα των ψήφων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές είναι χαμηλότερο του ΣΥΡΙΖΑ θα υπάρξει πρόβλημα για την Κυβέρνηση», τόνισε ο υπουργός Υγείας

adonisC

«Αν το άθροισμα των ψήφων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές είναι χαμηλότερο του ΣΥΡΙΖΑ θα υπάρξει πρόβλημα για την Κυβέρνηση», τόνισε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο Mega.

«Ο κόσμος πρέπει να το καταλάβει αυτό» προσθεσε και εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι η προεκλογική του δέσμευση σχετικά με την αποκατάσταση του βασικού μισθού θα έπληττε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

«Αυτό δεν καταλαβαίνουν αυτοί οι επικίνδυνοι άνθρωποι γιατί δεν έχουν δουλέψει μια ημέρα στην ζωή τους. Οι μισές μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα κλείσουν την επόμενη ημέρα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γεωργιάδης επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα,  λέγοντας «ο Τσίπρας, ο ανεπάγγελτος, ο τεμπέλης που δεν έχει διοικήσει περίπτερο». Στον υπουργό απάντησε το μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας, λέγοντας «εσείς πουλάγατε βιβλία και εγώ έχω δουλέψει στα γιαπιά».

«Όλα τα κόμματα βάζουν διλήμματα όχι μόνο το ΠΑΣΟΚ» δήλωσε από την πλευρά του στο ίδιο κανάλι ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By