Παρασκευή, 19 Αυγούστου, 2022

Γιάννης Μώραλης για έναν «Πειραιά Νικητή»

Το συνδυασμό του και φυσικά το όνομα αυτού παρουσίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά

giannis_moralis

Το συνδυασμό του και φυσικά το όνομα αυτού παρουσίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρόεδρος της Super League ανέπτυξε το όραμά του για την πόλη, το οποίο φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει μέσω του «Πειραιά Νικητή», όπως είναι το όνομα του συνδυασμού του.

Τα ονόματα που ξεχωρίζουν στο ψηφοδέλτιο είναι φυσικά αυτό του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, του Πέτρου Κόκκαλη αλλά και του πρώην αντιδήμαρχου του Βασίλη Μιχαλολιάκου, Κυριάκου Σιγαλάκου.

Το «παρών» στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στα Καμίνια, έδωσε και ο Σωκράτης Κόκκαλης.

«Θέλουμε έναν Πειραιά εξωστρεφή, με δυναμική οικονομία, με κύρος και με αυτοπεποίθηση και όχι έναν Πειραιά που θα πανηγυρίζει για αυτονόητες παρεμβάσεις. Αυτή είναι μια από τις βασικές μας διαφορές με τον κ. Μιχαλολιάκο. Βασική στρατηγική του προγράμματός μας είναι ο Πειραιάς να κοιτάξει προς τη θάλασσα, χάρη στην οποία μεγάλωσαν γενιές και γενιές Πειραιωτών, που ανοίγει του ορίζοντες του Πειραιά στα πέρατα του κόσμου. Να γιατί μιλάμε για την ανάγκη ο Πειραιάς να κοιτάξει στην θάλασσα. Να γιατί στρατεύονται μαζί μας ηγετικές προσωπικότητες από το χώρο της ναυτιλίας και της επιχειρηματικότητας όπως ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Να γιατί στρατεύεται μαζί μας ο Πέτρος Κόκκαλης. Να γιατί ζητάμε την στράτευση και πολλών άλλων άξιων συμπολιτών μας. Μας ενώνει η θέληση ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας», είπε και πρόσθεσε: «Μας ενώνει η θέληση ενίσχυσης των νέων που θέλουν να γίνουν επιχειρηματίες και η γνώση που διαθέτουμε για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αρχική χρηματοδότηση, για να στεγαστούν σε χώρους γραφείων που θα διαθέτουν σύγχρονες υποδομές, και για να υποστηριχθούν τα επιχειρηματικά τους σχέδια έως ότου μπορέσουν να ανοιχτούν, με τις δικές τους δυνάμεις, στις διεθνείς αγορές», είπε ο κ. Μώραλης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά έφερε ως παράδειγμα της δύναμης που μπορεί να αποκτήσει η πόλη τις μελέτες της Boston Consulting Group οι οποίες επισημαίνουν ότι η δυνητική συνεισφορά της ναυτιλίας στην επιπλέον προστιθέμενη αξία της χώρας μπορεί να είναι 12,7 δισεκατομμύρια ευρώ κατά έτος.

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε: «Μας ενώνει η θέληση ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας», είπε και πρόσθεσε: Μας ενώνει η θέληση ενίσχυσης των νέων που θέλουν να γίνουν επιχειρηματίες και η γνώση που διαθέτουμε για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αρχική χρηματοδότηση, για να στεγαστούν σε χώρους γραφείων που θα διαθέτουν σύγχρονες υποδομές, και για να υποστηριχθούν τα επιχειρηματικά τους σχέδια έως ότου μπορέσουν να ανοιχτούν, με τις δικές τους δυνάμεις, στις διεθνείς αγορές».

Μέσω ανακοίνωσης ο κ. Σιγαλάκος τονίζει: «Η πετυχημένη πορεία του υποψήφιου δημάρχου, αλλά και η παρουσία στο σχήμα του προέδρου του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έχει αποδείξει εμπράκτως το πάθος του για την πόλη, συνιστούν εγγυήσεις για την ένταξη του Πειραιά σε αναπτυξιακή τροχιά, με δημιουργία θέσεων εργασίας για τα παιδιά μας».

ΠΗΓΗ: pamesports.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)
By