Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες και της Σκάρλετ Γιόχανσον

Στην υπόθεση έχει εμπλακεί το FBI

skarlet giouxanson11

Μεταξύ των διάσημων αστέρων του Χόλιγουντ που έπεσαν θύματα των επίδοξων χάκερ είναι και η Σκάρλετ Γιόχανσον.

Κανείς δεν γνωρίζει το υλικό που έχουν αποκτήσει οι χάκερς ενώ διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι έχουν υποκλαπεί και βίντεο.

Μάλιστα, στην υπόθεση έχει εμπλακεί το FBI και διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών ενώ έντονες είναι οι αντιδράσεις μερικών από τα θύματα των υποκλοπών που είδαν τις γυμνές φωτογραφίες τους να αναρτώνται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο Διαδίκτυο.

«Αυτή είναι μια κατάφωρη παραβίαση της ιδιωτικής ζωής. Ηρθαμε σε επαφή με τις αρχές», αναφέρει ο εκπρόσωπος της Τζένιφερ Λόρενς, σύμφωνα με τον διαδικτυακό τόπο ΤΜΖ.

Η ηθοποιός Γκαμπριέλ Ουνιόν χαρακτήρισε ως φρικαλεότητα το γεγονός και δήλωσε ότι έχει ήδη ενημερώσει τις Αρχές, για να εντοπιστεί ο δράστης της διαρροής των φωτογραφιών.

Σε κοινή δήλωση με τον σύζυγό της, μπασκετμπολίστα Ντουέιν Ουέιντ, έστειλε την αγάπη, την υποστήριξη και τις προσευχές τους στα θύματα των χάκερς.

Καμία αντίδραση δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής από την Κιμ Καρντάσιαν, την Ριάνα, και την Σκάρλετ Γιόχανσον, οι οποίες έχουν πέσει και άλλες φορές θύματα των χάκερς.

Στο μεταξύ, αρκετές προσωπικότητες από το χώρο του κινηματογράφου, της μουσικής και του αθλητισμού καταγγέλλουν πως δέχονται απειλές ότι θα δουν δημοσιευμένες τις φωτογραφίες τους μέσα στις επόμενες ώρες ή ημέρες.

Πηγή: Τα Νέα

(Visited 1 times, 1 visits today)
By