Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου, 2020

Δούρου: Η μάχη που κερδήθηκε είναι μόνο η αρχή

 «Θα αλλάξουμε τις ζωές μας στη περιφέρεια της Αττικής, θα τις αλλάξουμε σε όλη τη χώρα»

dourou600_170214

«Δώσαμε ένα σπουδαίο αγώνα με ήθος, κόντρα σε προβλέψεις και συμφέροντα και η πλειονότητα των συμπολιτών μας το κατανόησε», είπε κατά την ομιλία της η Ρένα Δούρου που προσήλθε λίγο πριν τις 2:00 τα ξημερώματα, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, στα Προπύλαια, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

«Η μάχη που κερδήθηκε είναι μόνο η αρχή. Από αύριο ξεκινάει ένας πόλεμος με τα συμφέροντα», είπε η κα Δούρου. «Θα αλλάξουμε τις ζωές μας στη περιφέρεια της Αττικής, θα τις αλλάξουμε σε όλη τη χώρα. Με το ίδιο ήθος θα πορευτούμε τα επόμενα 5 χρόνια. Για τους πολίτες, από τους πολίτες», τόνισε, προσθέτοντας πως «δεν θα υπάρχουν δήμαρχοι και πολίτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας», ευχαριστώντας όσους δούλεψαν δίπλα της τους τελευταίους 4,5 μήνες, και που εργάστηκαν με ήθος και αξιοπρέπεια.

«Αύριο ξημερώνει μια σπουδαία μέρα. Μια μέρα που όπως ξέρει η Αριστερά και επιτάσσει η δημοκρατία θα είναι για όλους και για όλες», κατέληξε.

Στην συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ανέφερε ότι η νίκη της Ρένας Δούρου συνδυάζεται με την ιστορική επικράτηση της Αριστεράς για πρώτη φορά σε εκλογική αναμέτρηση σε εθνικό επίπεδο. Ο ελληνικός λαός, είπε, έστειλε ηχηρό μήνυμα σε όλη την Ευρώπη, μόνο στο Μέγαρο Μαξίμου και σε κάποιους τηλεοπτικούς σταθμούς κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, συμπλήρωσε.

«Αυτός ο λαός δεν βολεύεται με λιγότερο ήλιο, αυτός ο λαός δεν βολεύεται με λιγότερη αξιοπρέπεια, αυτός ο λαός δεν βλεύεται παρά μονάχα με δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια και προκοπή» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Και κατέληξε αναφερόμενος στην κυβέρνηση: «Δεν θα τους κάνουμε την χάρη να φύγουν μόνοι τους, θα τους ρίξουμε με τους αγώνες μας».


 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By