Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

ΕΔΕ για επίσκεψη στελεχών της Χρυσής Αυγής στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας

«Η τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, επισκέφθηκε μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Απόστολο Γκλέτσο, την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας και το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θερμό»

xrisiavgiA

Ένορκη διοικητική εξέταση διέταξε η ηγεσία της ΕΛΑΣ με αφορμή δημοσιεύματα του τοπικού τύπου της Εύβοιας περί επίσκεψης κλιμακίου της Χρυσής Αυγής στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα eviazoom.blogspot.com, «η τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, επισκέφθηκε μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Απόστολο Γκλέτσο, την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας και το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θερμό, την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για την σχέση αστυνομικών και Χρυσής Αυγής«.

«Η ενθουσιώδης συμμετοχή του κόσμου και το έντονο ενδιαφέρον του για το πρόγραμμα του περιφερειακού συνδυασμού του Κινήματος για τη Στερεά, εκφράστηκε με παροτρύνσεις για συνέχιση του αγώνα, καθώς και με συνεχόμενες ερωτήσεις για τις θέσεις του Κινήματος και το σχεδιασμό του» τονίζει με ανακοίνωση η Τ.Ο. Χρυσής Αυγής Εύβοιας.Μετά από αυτά τα δημοσιεύματα, το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, ενημέρωσε ότι κινήθηκε διαδικασία διοικητικής διερεύνησης.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Σχετικά με δημοσίευμα που αναρτήθηκε σήμερα σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο και αφορά σε πρόσφατη επίσκεψη στελεχών της Χρυσής Αυγής σε υπηρεσία της πρώην Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, ανακοινώνεται ότι από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. κινήθηκε διαδικασία Διοικητικής διερεύνησης της υπόθεσης«.

By