Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021

Σε εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών για τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων

 «Χτενίζει» Ναυπακτία, Φωκίδα και Βοιωτία η ΕΛΑΣ

astinomiaΣε ορεινές περιοχές της Ναυπακτίας, της Φωκίδας, αλλά και της Βοιωτίας έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να εντοπίσουν τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, που κατηγορούνται μεταξύ των άλλων, για τον φόνο του αστυνομικού στο Δίστομο Βοιωτίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αξιωματικοί της Αστυνομίας, όπως το όπλο G-3 που πήραν από τους αστυνομικούς στο Δίστομο, αλλά και ένα κλεμμένο αυτοκίνητο, τα οποία βρέθηκαν στη Φωκίδα και την Βοιωτία αντίστοιχα, τους οδηγούν στο συμπέρασμα, ότι οι πέντε δραπέτες κινούνται στις περιοχές αυτές.

Όπως εκτιμούν, προφανώς οι δραπέτες γνωρίζουν καλά τις περιοχές και ως εκ τούτου μπορούν να κινούνται πιο άνετα, ενώ το φυσικό περιβάλλον τούς επιτρέπει να βρίσκουν εύκολα μέρη για να κρυφτούν, όπως για παράδειγμα χαράδρες, δάση και σπηλιές.

Εξάλλου, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι δραπέτες να έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες, ώστε να κινούνται πιο εύκολα. Για αυτούς τους λόγους, τα τελευταία 24ωρα έχουν ενισχυθεί οι αστυνομικές δυνάμεις που πραγματοποιούν έρευνες και στήνουν μπλόκα.

 

ΠΗΓΗ:ΑΜΠΕ

(Visited 1 times, 1 visits today)
By