Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Η απάντηση της Σ. Βούλτεψη στον Αλ. Τσίπρα για την «μικρή ΔΕΗ»

Αναφερόμενη στο προσκλητήριο του ΣΥΡΙΖΑ κατά του νομοσχεδίου

tsiparas3

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Τσίπρας κηρύσσει τον πόλεμο σε κάθε επένδυση που υλοποιείται ή δρομολογείται στη χώρα μας» σχολίασε μεταξύ άλλων η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη αναφερόμενη στο προσκλητήριο του ΣΥΡΙΖΑ κατά του νομοσχεδίου για τη δημιουργία της «μικρής ΔΕΗ».

«Σε «παλλαϊκό μέτωπο» κατά της δημιουργίας της «μικρής ΔΕΗ» είχε καλέσει ο κ. Τσίπρας, αλλά οι μόνοι που ανταποκρίθηκαν ήσαν οι ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου, μερικοί υπόδικοι για βαρύτατα κακουργήματα συνδικαλιστές και ό,τι έχει απομείνει από την εποχή του «λεφτά υπάρχουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ίδια προσθέτει ότι «στην αγωνιώδη προσπάθειά του να διατηρεί την εκλογική πελατεία του, δεν έχει στηρίξει ούτε μία στρατηγική επένδυση, ούτε μία αποκρατικοποίηση, ούτε μία μεταρρύθμιση».

Μάλιστα, όπως τονίζει «ενσωματώνει τα απομεινάρια ενός ξεπερασμένου συνδικαλιστικού συστήματος και υποκινεί αυτούς που για άλλη μια φορά απειλούν να κατεβάσουν τους διακόπτες, για να βυθίσουν στο σκοτάδι ολόκληρη την Ελλάδα, να διαλύσουν τους επαγγελματίες εν μέσω καύσωνα και να πλήξουν ευθέως τον τουρισμό και τη διεθνή εικόνα της χώρας».

«Σ’ αυτήν την καταστροφική για τον τόπο επιλογή του, ο κ. Τσίπρας παραμένει απελπιστικά μόνος, βυθισμένος σε ψεύδη, κινδυνολογίες και ύβρεις. Και το «παλλαϊκό μέτωπο» εξελίσσεται σε μια καρικατούρα των ιδεοληψιών του» καταλήγει η κ. Βούλτεψη.

By