Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Η απάντηση των «Γιατρών του Κόσμου» για τον Παναγιώταρο

«Ο αγώνας μας για τα ανθρώπινα δικαιώματα συνεχίζεται» αναφέρει σχετική ανακοίνωση

vodafone_giatroi_tou_kosmou

Ανακοίνωση για τα όσα ανέφερε ο υφυπουργός Εργασίας στη Βουλή σχετικά με την συνεργασία τους με τον χρυσαυγίτη Παναγιώταρο εξέδωσαν το απόγευμα της Παρασκευής οι «Γιατροί του Κόσμου»

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν:

«Αναφορικά με το θέμα που προέκυψε σήμερα μετά τις δηλώσεις του αρμόδιου Υφυπουργού, οι Γιατροί του Κόσμου οφείλουν να δώσουν τις εξής διευκρινήσεις: το θέμα που προέκυψε αφορά μία συγκεκριμένη προμήθεια ειδών υγιεινής στο πλαίσιο επείγοντος προγράμματος του Ευρωπαϊκού Ταμείου Προσφύγων. Η επιλογή έγινε με αποκλειστικό κριτήριο και μόνο τη χαμηλότερη τιμή από τις προσφορές που κατατέθηκαν στην αρμόδια Επιτροπή των Γιατρών του Κόσμου. Ομολογούμε ότι ατυχώς δεν ταυτοποιήσαμε τη συγκεκριμένη προσφορά με τον προμηθευτή.

Στα 24 χρόνια παρουσίας των ΓτΚ, η αντίθεσή μας με το φασισμό, το ρατσισμό και τους εκφραστές του είναι δεδομένη και καταγεγραμμένη στην κοινωνία. Μόλις την προηγούμενη ημέρα δεχθήκαμε μία ακόμη επίθεση της Χρυσής Αυγής στο Πολυιατρείο μας στο Πέραμα. Παρά την τρομοκρατία, ο αγώνας μας για τα ανθρώπινα δικαιώματα συνεχίζεται…»

By