Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Η πρωτοποριακή μπουτίκ ρούχων της Βικτόρια Μπέκαμ

Καθότι γυναίκα που αγαπάει τη μόδα, η Βικτόρια Μπέκαμ σίγουρα ξέρει πολλά για το shopping.

1

Και αυτή της η γνώση είναι εμφανής σε κάθε πτυχή της πρώτης της μπουτίκ, η οποία άνοιξε πρόσφατα στο Mayfair του Λονδίνου.

Ωστόσο ξεχάστε οποιεσδήποτε νοητικές εικόνες της κας Μπέκαμ να κάθεται περήφανα πίσω από το ταμείο. Ενώ υπόσχεται ότι θα βρίσκεται στο χώρο του 0ομολογουμένως τεράστιου- καταστήματος, δεν θα υπάρχουν ταμεία, ούτε καν βιτρίνα.

Σε μια αποκλειστική ξενάγηση στο χώρο την περασμένη εβδομάδα, η Μπέκαμ φωτογραφίζεται στο κατάστημα της και εξηγεί γιατί απέφευγε τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά και επέλεξε έναν τόσο σύγχρονο και εργονομικό χώρο.

4

«Είναι η πρώτη φορά που οι άνθρωποι μπορούν να δουν τη μόδα μέσα από τα μάτια μου», είπε. «Δεν ήθελα μία παραδοσιακή βιτρίνα, μόνο ένα απλό παράθυρο, και μια τεράστια τσιμεντένια συρόμενη πόρτα»

Καθώς μπαίνετε στο χώρο, το βλέμμα τραβάνε οι πολύχρωμες τσάντες που καλύπτουν τον ένα τοίχο, σαν έργο τέχνης. Μέσα προς τα αριστερά είναι μικρότερα δερμάτινα είδη όπως πορτοφόλια και μπρελόκ (που ξεκινάνε από 150 λίρες), γυαλιά ηλίου και μία ζιγκ-ζαγκ κρεμάστρα με την πιο προσιτή συλλογή της Βικτόρια Μπέκαμ.

Οπως εξηγεί η ίδια «η πληρωμή γίνεται μέσω iPad, ώστε να μπορούμε να πάμε στον πελάτη σε όποιον όροφο βρίσκεται»

Ενας τοίχος από πράσινο γυαλί ορίζει τα αποδυτήρια, τα οποία, σε αντίθεση με πολλούς είναι τεράστια σε μέγεθος.

2 3

1 2

By