Παρασκευή, 19 Αυγούστου, 2022

Η ΧΑ δεν ξέρει τίποτα για το φόνο, ο δράστης τα παραδέχεται

Ομολόγησε την ενοχή του ο συλληφθείς για τη δολοφονία του 34χρονου στελέχους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Κερατσίνι και παραδέχθηκε ότι ανήκει στη ΧΑ, η οποία όμως αρνείται εμπλοκή στο έγκλημα.

maxairiΣύμφωνα με την Αστυνομία: «Ο δράστης ομολόγησε την πράξη του και παραδέχθηκε ότι ανήκει σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, όπως προκύπτει και από συγκεκριμένες μαρτυρικές καταθέσεις».

Η Χρυσή Αυγή όμως δηλώνει ότι δεν γνωρίζει τίποτε για το φόνο και μάλιστα προαναγγέλλει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Μετά τις σχετικές δηλώσεις του Ηλία Κασιδιάρη, το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, στην οποία υποστηρίζει:

«Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει απερίφραστα το έγκλημα στο Κερατσίνι και διαψεύδει κατηγορηματικά τους άθλιους συκοφάντες που την εμπλέκουν καθ” οινοδήποτε τρόπο σε αυτό. Είναι άθλιοι και αχρείοι όχι μόνο για τα ασύστολα ψεύδη και τις συκοφαντίες τους, αλλά και γιατί εκμεταλλεύονται ένα γεγονός τραγικό για να πολιτικολογήσουν, να πάρουν ψήφους και να διχάσουν την ελληνική κοινωνία. Τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη στην οποία θα κληθούν να λογοδοτήσουν όλοι οι ψεύτες και επαγγελματίες υβριστές μας, αλλά και όσοι κακόβουλα αναπαράγουν τις αθλιότητές τους.»

(Visited 1 times, 1 visits today)
By