Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024

Θεσσαλονίκη: Κόντρα με προεκλογικό «άρωμα» για τον ΟΛΘ

Κατά της πώλησης ο Τζιτζικώστας, «πολιτικό καιροσκοπισμό» του καταλογίζει ο ΣΥΡΙΖΑ

olth

Την αντίθεση του στην πώληση των μετοχών του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης εξέφρασε ο υποψήφιος για την Κεντρική Μακεδονία, Απόστολος Τζιτζικώστας επισκεπτόμενος σήμερα τους εργαζόμενους στον Οργανισμό, οι οποίοι έκαναν στάση εργασίας, διαμαρτυρόμενοι για την προωθούμενη πώληση του 67% του μετοχικού κεφαλαίου του Οργανισμού από το ΤΑΙΠΕΔ.

«Είμαστε κοντά σας […] Θα δώσουμε τη μάχη όλοι μαζί […] Σε καμία περίπτωση δεν συμφωνούμε με την πώληση των μετοχών του Οργανισμού», σημείωσε ο κ.Τζιτζικώστας, που νωρίτερα συναντήθηκε και με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΘ, Στέλιο Αγγελούδη.

«Προεκλογικό καιροσκοπισμό χωρίς τέλος» καταλόγισε πάντως στον κ.Τζιτζικώστα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια περιφερειάρχης, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, υποστηρίζοντας ότι «την προηγούμενη διετία ήταν εξαφανισμένος στα θέματα των ιδιωτικοποιήσεων[…]» και τώρα «μιλάει για αγώνα ενάντια στην πώληση».

Υποστήριξε ότι ο κ.Τζιτζικώστας, αφού «συναίνεσε με τη εκκωφαντική σιωπή και απουσία του» στην εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική, στο λουκέτο της ΕΡΤ-3 και στη διαδικασία παραχώρησης στο ΤΑΙΠΕΔ […] των ΟΛΘ, ΕΥΑΘ κι ΟΣΕ, «εμφανίζεται σήμερα ως όψιμος αντιμνημονιακός και δήθεν ανεξάρτητος να εκφράσει διαφωνία».

Πηγή: ΑΜΠΕ
By