Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

Θεσσαλονίκη: Πέντε συλλήψεις για τη διπλή δολοφονία πατέρα και γιου

Eκτός από τον 61χρονο δράστη της διπλής δολοφονίας συνελήφθησαν άλλοι τέσσερις άνδρες, δύο 24χρονοι, ένας 28χρονος και ένας 33χρονος, κατηγορούμενοι για το αδίκημα της συμπλοκής

astynomia2
Πέντε άτομα συνελήφθησαν συνολικά για την υπόθεση της διπλής δολοφονίας του 64χρονου πατέρα και του 32χρονου γιου του, που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην περιοχή της Νεάπολης, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, εκτός από τον 61χρονο δράστη της διπλής δολοφονίας συνελήφθησαν άλλοι τέσσερις άνδρες, δύο 24χρονοι, ένας 28χρονος και ένας 33χρονος, κατηγορούμενοι για το αδίκημα της συμπλοκής.
Όπως προέκυψε από την έρευνα των αρχών, τα δύο θύματα μαζί με τους τέσσερις νεαρούς συλληφθέντες πήγαν έξω στο σπίτι του δράστη για να λύσουν προσωπικές τους διαφορές. Ακολούθησαν έντονοι διαπληκτισμοί, ενώ στη σύζυγο του 61χρονου δράστη και στον ανήλικο γιο τους ασκήθηκε σωματική βία από τους παραπάνω.

Ο 61χρονος, τότε, πήρε την κυνηγετική καραμπίνα μέσα από το σπίτι του και πυροβόλησε τον 64χρονο και τον 32χρονο γιο του, τραυματίζοντάς τους θανάσιμα.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By