Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Θεσσαλονίκη: Στήριξη Σαμαρά στην υποψηφιότητα Καλαφάτη

«Ξέρουμε την πορεία του» σχολίασε ο πρωθυπουργός

kalafatisA

Τη δημόσια στήριξη στην υποψηφιότητα του Σταύρου Καλαφάτη για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης εξέφρασε ο Αντώνης Σαμαράς, από την πρωτεύουσα της Μακεδονίας όπου βρέθηκε την Πέμπτη.

Ο κ. Καλαφάτης υποδέχθηκε τον κ. Σαμαρά στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», τα είπαν για λίγο σχετικά με την εκλογική μάχη στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια περπάτησαν μαζί στη νέα παραλία, μπροστά από το ξενοδοχείο, κι έκαναν χειραψίες με περαστικούς.

Αμέσως μετά ο πρωθυπουργός μίλησε για τον Σταύρο Καλαφάτη και σημείωσε: «Και το ήθος και την ευπρέπεια και τις γνώσεις του και την αποτελεσματικότητά του, τα γνωρίζουμε. Γιατί ο Σταύρος Καλαφάτης μας έχει δώσει τα διαπιστευτήρια αυτά και τη διαδρομή του την ξέρουμε όλοι πολύ καλά. Ταυτόχρονα, έχει αφοσίωση και έχοντας την αφοσίωση στην πόλη του τη Θεσσαλονίκη, είναι βέβαιο ότι θα εργαστεί με προσήλωση σε αυτό το οποίο πιστεύει. Με σύστημα και με πρόγραμμα. Χωρίς πολλά λόγια. Είναι άνθρωπος της δράσης. Θέλω να ξεκαθαρίσω απόλυτα ότι, όχι μόνο τον στηρίζουμε, αλλά τον περιβάλλουμε με μία απόλυτη εμπιστοσύνη στην παράταξη, γιατί γνωρίζουμε ότι και μπορεί και πρέπει άλλωστε, να δώσει στη Θεσσαλονίκη ένα καινούργιο όραμα. Μία καινούργια ελπίδα και σίγουρα μία μεγάλη ανάπτυξη. Καλή επιτυχία και κάθε καλό».

Πηγή: ΑΜΠΕ

(Visited 1 times, 1 visits today)
By