Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Κερατσίνι: αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τη δολοφονία

Αποκάλυψη για τα κρίσιμα λεπτά από τον «Τύπο της Κυριακής»

killahpΤην περιγραφή της στιγμής της δολοφονίας μέσα από τα μάτια αυτόπτη μάρτυρα δημοσιεύει σήμερα ο «Τύπος της Κυριακής», καθώς ο μάρτυρας βρισκόταν κοντά στο σημείο της δολοφονίας, καθισμένος σε ένα παγκάκι.

Λέει ο μάρτυρας: «... καθίσαμε σ’ ένα παγκάκι στα διάζωμα της Παναγή Τσαλδάρη, κοντά στη διασταύρωση με την οδό Κεφαλληνίας. Πρέπει να ήταν γύρω στις 11.45, όταν τελείωσε ο αγώνας του Ολυμπιακού, που ακούσαμε φωνές από την οδό Κεφαλληνίας και αμέσως μετά είδαμε 6-7 άτομα, αγόρια και κορίτσια, να τρέχουν από την οδό Κεφαλληνίας προς την Τσαλδάρη και άλλα 15-20 άτομα από πίσω τους να τους κυνηγάνε. Τα 15-20 άτομα ήταν όλοι άνδρες και φοράγανε μαύρα ρούχα, αρβύλες και μερικοί από αυτούς στρατιωτικά παντελόνια γκρι-μαύρο. Είχαν σχεδόν όλοι ξυρισμένα τα μαλλιά τους και οι μπλούζες από μερικούς είχαν άσπρα γράμματα πάνω αλλά δεν μπόρεσα να διαβάσω τι γράφανε γιατί δεν έβλεπα καλά.

Τα πολλά άτομα τους προλάβανε στα 10 μέτρα από εκεί και άρχισαν να βρίζονται να φωνάζουν, ενώ έπειτα από λίγο πιάστηκαν στα χέρια και έβλεπα ότι έριχναν μπουνιές, κλοτσιές, πολύ ξύλο. Επειδή φοβόμουν πολύ και έρχονταν συνέχεια άτομα από παντού, κοίταζα γύρω μου και, κάποια στιγμή, είδα από πίσω μου ένα ασημί μακρύ αυτοκίνητο να είναι σταματημένο και κάποια άτομα να χτυπάνε ένα άλλο παιδί.

Το παιδί το χτυπάγανε 2-3 άτομα μαζί, με κράνη, με κλοτσιές, με μπουνιές και μετά τον έπιασε αγκαλιά ένας εύσωμος άνδρας με λίγα γκρίζα μαλλιά και τον χτύπαγε. Τότε, ήρθε η Αστυνομία και αυτοί που τον χτυπούσαν με κράνη άρχισαν να τρέχουν για να φύγουν και είδα ότι βγήκε ένας άνδρας με ξυρισμένο το κεφάλι από τη θέση του συνοδηγού, άρχισε κι αυτός να τρέχει, ενώ ο οδηγός του έμεινε εκεί.

Ταυτόχρονα άκουσα το παιδί που χτυπούσανε πριν να φωνάζει: “Με έχει μαχαιρώσει, με μαχαίρωσε δίπλα στην καρδιά, αυτός είναι”. Μετά είδα τους αστυνομικούς να έχουν πιάσει έναν άνδρα και να του έχουν βάλει χειροπέδες. Αυτός ο άνδρας ήταν εύσωμος, με γκρίζα μαλλιά και νομίζω ήταν αυτός που είχα δει και πριν να χτυπάει το παιδί ενώ το είχε σχεδόν αγκαλιά…».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By