Κυριακή, 13 Ιουνίου, 2021

Κοζάνη: Βρέθηκε πτώμα σε πλήρη αποσύνθεση

Έρευνα για τα αίτια του θανάτου

astunomia

Σορός, που κατά πάσα πιθανότητα ανήκει σε 28χρονο άντρα Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος αγνοείται τους τελευταίους μήνες, βρέθηκε σε κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης στην Κοζάνη.

Το πτώμα βρέθηκε μέσα σε αρδευτικό φρεάτιο κοντά στο χωριό Καλονέρι της Κοζάνης και μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου μέσω εξέτασης DNA να επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται για τον 28χρονο και να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της αστυνομικής προανάκρισης φαίνεται ότι ο θάνατος του άτυχου άνδρα συνδέεται με εγκληματική ενέργεια.

Όπως έγινε γνωστό, το σημείο στο οποίο βρέθηκε ο 28χρονος υπεδείχθη από Αλβανό υπήκοο που κρατείται προσωρινά σε φυλακές της χώρας, κατηγορούμενος για τη δολοφονία 52χρονου ομοεθνούς του το περασμένο καλοκαίρι στην ίδια περιοχή.

Για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί και προφυλακιστεί ένας ακόμη Αλβανός υπήκοος, ενώ, σύμφωνα με τις τότε έρευνες της Αστυνομίας το κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία.

Αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Κοζάνης ερευνούν τώρα εάν το τελευταίο μακάβριο εύρημα συνδέεται με τη δολοφονία του 52χρονου κι αν οι δράστες είναι οι ίδιοι.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By