Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Κουβέλης: Υπάρχει θέμα συντονισμού της κυβέρνησης

«Να εγκαταλείψει τα τερτίπια ο κ.Τσίπρας και να ψηφίσει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο»

koubelis 11Eπικριτικός κατά της Ν.Δ και του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, εμφανίστηκε απόψε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, σχολιάζοντας τη στάση του στο θέμα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου.

Όπως επεσήμανε ο κ. Κουβέλης σε συνέντευξή του στο MEGA, ο «πρωθυπουργός είχε συμφωνήσει ρητά στην κατάθεση του νομοσχεδίου, όμως αργότερα άλλαξε στάση λόγω τακτικών υπολογισμών, καθώς πολλοί στη Νέα Δημοκρατία θεώρησαν ότι αν το νομοσχέδιο πήγαινε στη Βουλή ως είχε θα δημιουργούσε πρόβλημα στο κόμμα από τα δεξιά».

«Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την τροπή που πήρε η υπόθεση με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Ωστόσο η σταθερότητα και η βιωσιμότητα της κυβέρνησης δεν κινδυνεύουν», τόνισε με νόημα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Αιχμές άφησε και για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τον Αλέξη Τσίπρα «να εγκαταλείψει τα τερτίπια» και να ψηφίσει το νομοσχέδιο που θα καταθέσουν η ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ από κοινού.

Ο κ. Κουβέλης παραδέχθηκε ότι υπάρχει θέμα συντονισμού της κυβέρνησης, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι ενδεχομένως να χρειάζεται και ανασχηματισμός, και μάλιστα θα πρέπει να γίνει αναδιάρθρωση στα υπουργεία, καθώς το υπουργείο Ανάπτυξης είναι «υπερτροφικό», όπως είπε χαρακτηριστικά.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By