Δευτέρα, 10 Μαΐου, 2021

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Βεβαίως πάμε σε παράταση

«Η παρούσα βουλή δεν ψηφίζει νέα δημοσιονομικά μέτρα. Τελεία και παύλα», ξεκαθάρισε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ

odysseasΟ Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή και της Μαίρης Πολλάλη, με αφορμή το ζήτημα των πλειστηριασμών αλλά και την πρόσφατη έκθεση του ΔΝΤ.
«Δεν ξέρω αν είναι απαίτηση της τρόικας οι πλειστηριασμοί, δεν γράφεται κάτι στο μνημόνιο. Νομίζω ότι έληξε αυτό το θέμα, ελπίζω όλοι οι αρμόδιοι να βάλαμε μυαλό και να μην ξανανοίξουμε τέτοια θέματα», σχολίασε αρχικά ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Όπως επισήμανε ο κ. Κωνσταντινόπουλος, «Οι δύο αρχηγοί είπαν συγκεκριμένα πράγματα. Σε δύο μέρες που βρήκανε τα κριτήρια; Είπαν ότι οι άνθρωποι οι οποίοι κρύβονται πίσω από τον νόμο είναι ελάχιστοι. Να τους βρούμε και να τους ζητήσουμε να πληρώσουν».

Παράλληλα, ο κ. Κωνσταντινόπουλος, βεβαίωσε ότι βαδίζουμε προς νέα παράταση της άρσης των πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία:

«Βεβαίως πάμε σε παράταση. Αφού πρώτα βρούμε όλους αυτούς τους επιτηδείους. Έχουμε τον χρόνο να βρούμε όλους αυτούς που είπε ο Πρωθυπουργός. Αυτό δεν το καταλαβαίνουν οι αρμόδιοι υπουργοί; Ο συντονισμός της κυβέρνησης δεν υπάρχει εάν κάποιοι δεν καταλαβαίνουν τα αυτονόητα. Κανένας δεν βάζει μυαλό».

Σε ερώτηση για το τι μπορεί να ζητήσει η τρόικα τον Σεπτέμβρη, ο κ. Κωνσταντινόπουλος ξεκαθάρισε ότι «η παρούσα βουλή δεν ψηφίζει νέα δημοσιονομικά μέτρα. Τελεία και παύλα».

ΠΗΓΗ: enikos.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)
By