Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Λαφαζάνης: Κανένα «θερμό» επεισόδιο με τον Αλέξη Τσίπρα

Απορρίπτει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τα περί «θερμού» ρήγματος εντός του κόμματος

lafazanis_tsipras600

Απορρίπτει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης τα περί ρήγματος εντός του κόμματος και «θερμού» επεισοδίου μεταξύ του ιδίου και του Αλέξη Τσίπρα στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

«Μια ουσιαστική συζήτηση στην Πολιτική Γραμματεία του Κόμματος για την τελική συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου μετετράπη από τα διάφορα συστημικά κέντρα σε «ρήγμα» στον ΣΥΡΙΖΑ και «θερμό επεισόδιο» ανάμεσα σε μένα και τον Αλέξη Τσίπρα» δήλωσε, υποστήριζοντας πως «για όλο το συστημικό πλέγμα η ενότητα και η δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ συνιστά κόλαφο και μέγα εμπόδιο για τη συνέχιση των άθλιων επιλογών του σε βάρος της χώρας και του ελληνικού λαού».

Ο κ. Λαφαζάνης τονίζει επίσης πως «η δημοκρατία, ο σεβασμός των συλλογικών αποφάσεων και ο ριζοσπαστισμός συνιστούν αδιαπραγμάτευτες αρχές και αξίες του ΣΥΡΙΖΑ, με βάση τις οποίες καινοτομεί, πρωτοπορεί και ξεχωρίζει στην πολιτική ζωή, την ώρα που στην αντίπερα όχθη κυριαρχούν και εντείνονται ο κομματικός δεσποτισμός, ο πολιτικός αυταρχισμός, η κοινωνική λεηλασία, η παράδοση της χώρας σε ξένα κέντρα, ο πανικός και τα αδιέξοδα».

Καταλήγοντας διαμηνύει πως το κόμμα ενωμένο, με όλα τα μέλη και τα στελέχη του στην πρώτη γραμμή, «πορεύεται για μια μεγάλη νίκη στις επερχόμενες εκλογές, η οποία θα σηματοδοτήσει την απαρχή μιας νέας πορείας προοδευτικής ανόρθωσης και αναγέννησης της χώρας με σοσιαλιστικό ορίζοντα».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By