Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Λοβέρδος: «Καμία διάθεση για αντάρτικο»

«Από εδώ και πέρα θα είναι κοινή και αδιατάραχτη η πορεία του με το ΠΑΣΟΚ»

loverdos andreas -1

«Δεν υπάρχει διάθεση αντάρτικου», δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο Ανδρέας Λοβέρδος επισημαίνοντας πως για ορισμένα θέματα που δεν μπορούν να ανατρέψουν κεντρικές πολιτικές, μπορούν να γίνουν επιμέρους επανατοποθετήσεις και επαναξιολογήσεις. «Αυτό που λέμε είναι ότι θα πρέπει να εφαρμοστεί αυτό που μπορεί να γίνει», σημείωσε ο υπουργός Παιδείας, τασσόμενος όμως κατά της διακοπής της πανεπιστημιακής λειτουργίας.

Για τους διοικητικούς υπαλλήλους των ΑΕΙ είπε ότι η θέση του ήταν ολόσωστη και ότι η απόφαση που ελήφθη από τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ήταν η καλύτερη δυνατή.

Τόνισε δε ότι στη δική του πορεία είδε να βαδίζουν και άλλοι υπουργοί που δεν προέρχονται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, όπως έγινε χθες με έναν «κορυφαίο υπουργό».

Ο κ. Λοβερδος τόνισε ότι από εδώ και πέρα θα είναι κοινή και αδιατάραχτη η πορεία του με το ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας πως «θα ζωντανέψουμε το χώρο, θα είμαστε μαζί και θα βαδίσουμε ενωμένοι».

«Το ΠΑΣΟΚ στήριξε τη χώρα μας στις πιο δύσκολες περιστάσεις, στις ευρωεκλογές υπήρξε ένας καινούριος συσχετισμός δυνάμεων, η απόφαση των πολιτών είναι να δεχτεί τις πολιτικές δυνάμεις που διασφαλίζουν την σταθερότητα για να γυρίσουμε σελίδα και πρέπει να γυρίσουμε αυτή τη σελίδα», σημείωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

By