Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

Μέλη της Χ.Α. αποδοκίμασαν τον Βορίδη

Βρισκόταν στη Λαμία για να συμμετέχει σε εκδήλωση του κόμματος

 

Boridis«Θερμής υποδοχής» έτυχε στη Λαμία το απόγευμα του Σαββάτου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. και βουλευτής Αττικής Μάκης Βορίδης.

Κατά την είσοδο του σε κεντρικό ξενοδοχείο, όπου επρόκειτο να μιλήσει σε εκδήλωση του κόμματος, δέχτηκε φραστική επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής που τον περίμεναν στο απέναντι πεζοδρόμιο της πλατείας Διάκου.

Νωρίτερα αστυνομικοί είχαν ζητήσει τα στοιχεία και τις ταυτότητες των μελών της Χρυσής Αυγής και όταν ένας από αυτούς αρνήθηκε τον μετέφεραν με περιπολικό στην αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας για εξακρίβωση στοιχείων.

Πάντως ο κ. Βορίδης αντιμετώπισε με ψυχραιμία το περιστατικό, στο οποίο αναφέρθηκε στην έναρξη της ομιλίας του επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «επιβεβαιώνεται με την ελαφρώς θερμή υποδοχή που είχα ότι η πολιτική αποκτά ζωντάνια, περιεχόμενο και ένταση ξανά». Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας  πως «δεν είναι απαραίτητα πάντα καλό αυτό αλλά εν πάσει περιπτώσει σίγουρα δημιουργούνται περισσότερες αντιδράσεις και μεγαλύτερη οξύτητα σε μια δύσκολη στιγμή».

 

Πηγή: http://www.lamiastar.gr

By