Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μουλόπουλος: Ο Τατσόπουλος είναι ο γελωτοποιός του ΣΥΡΙΖΑ

Καυστικό άρθρο κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από τον αρθρογράφο της Αυγής και στέλεχος του κόμματος

tatsopoylosΚαυστικό άρθρο κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Τατσόπουλου από τον αρθρογράφο της Αυγής και στέλεχος – πρώην βουλευτή Επικρατείας του κόμματος, Βασίλη Μουλόπουλο.

Πρόκειται για ένα άρθρο με έντονο σατιρικό χαρακτήρα και σαφείς αιχμές για τα σκίτσο που είχε στο στόχαστρό του τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, θέμα που προκάλεσε επίσημη αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Συντρόφισσες και σύντροφοι, ακόμη και αν δεν υπήρχε ο Π. Τατσόπουλος, θα έπρεπε να τον εφεύρουμε. Στις δύσκολες ώρες που ζούμε χρειάζεται και κάποιος με πηγαία αίσθηση της σάτιρας για να «κάνει το χειλάκι μας να σκάσει»», γράφει σε άρθρο του ο Β. Μουλόπουλος ( στέλεχος στον τομέα ενημέρωσης ) και συνεχίζει: «Κάθε κόμμα θα πρέπει να έχει τον γελωτοποιό του. Η Ν.Δ. έχει τον Άδωνι, το ΠΑΣΟΚ τον Πάγκαλο κι εμείς τον Τατσόπουλο. Ήγγικεν η ώρα να αναγνωρίσουμε τα χαρίσματα του Ανδρός, να τον στηρίξουμε να αντιμετωπίσει της αήθεις επιθέσεις που δέχεται και να αναφωνήσουμε: «Είμαστε όλοι Τατσόπουλοι»».

Ακόμα αναφέρει: «Διαφωνώ με τις κριτικές εναντίον του Π. Τατσόπουλου για τις τοποθετήσεις του για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, τον Π. Λαφαζάνη, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, το σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου. Τη σάτιρα. Και υποψιάζομαι ότι όλοι αυτοί που του την πέφτουν υποκινούνται από το ποταπό αίσθημα του φθόνου απέναντι σε έναν Άνδρα και σε έναν Πολιτικό (παρακαλώ τη διόρθωση, με Α και Π κεφαλαία), που κατά δήλωσή του έχει «γαμήσει τη μισή Αθήνα».»

Το άρθρο καταλήγει με επίσης ειρωνικό σχόλιο ως εξής: « ΥΓ.: Προειδοποίηση προς σοβαροφανείς μαρξιστές, λενινιστές, τροτσκιστές, σοσιαλιστές, φεμινιστές υπεύθυνους κεντροαριστερούς κ.λπ.: το κείμενο είναι σατιρικό και σας απαγορεύω να με στοχοποιήσετε. Αλλιώς θα βάλω το Mega να σας καταγγείλει!»»

(Visited 1 times, 1 visits today)
By