Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

Μ. Καραμολέγκος: Προσφέρει οικονομική βοήθεια στην γυναίκα και το παιδί του απαγωγέα του

«Άφησε με ελεύθερο και σου υπόσχομαι πως θα προσλάβω τη σύζυγό σου και θα φροντίσω το παιδί σου»

karamolegkos

​Πριν από περίπου οκτώ μήνες η απαγωγή του Μανώλη Καραμολέγκου αλλά και ο τρόπος που είχε απελευθερωθεί συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

«Άφησε με ελεύθερο και σου υπόσχομαι πως θα προσλάβω τη σύζυγό σου και θα φροντίσω το παιδί σου», με αυτά τα λόγια τότε ο επιχειρηματίας κατάφερε να πείσει τον απαγωγέα του να τον αφήσει ελεύθερο και να παραδοθεί.

Σήμερα, ο αρτοβιομήχανος τήρησε την υπόσχεση που έδωσε στον Μολδαβό κακοποιό και «τρέχει» τις διαδικασίες ώστε να πάρει η σύζυγος του 37χρονου Ένζο πράσινη κάρτα και να μπορεί να εργάζεται στις επιχειρήσεις του χωρίς προβλήματα. Ακόμα στηρίζει με κάθε τρόπο οικονομικά την ίδια και το παιδί της.

Να σημειωθεί ότι η νεαρή αλλοδαπή ζει στο κέντρο της Αθήνας με τον φόβο από τα ελεύθερα μέλη της συμμορίας και δεν θέλει να μιλάει για τις ιδιαίτερες σχέσεις που έχει αναπτύξει με τον κ. Καραμολέγκο, τη βοήθεια που της προσφέρει και τα πλάνα που κάνει για τη ζωή της.

Άλλωστε η περίοδος κράτησης του προφυλακισμένου συζύγου της έχει παραταθεί, ακόμη δεν έχει οριστεί δικάσιμος για την υπόθεση ενώ όσον αφορά στο τρίτο μέλος της συμμορίας, πληροφορίες λένε ότι μετά την εξιχνίαση της υπόθεσης έσβησε τα ίχνη του φεύγοντας στο εξωτερικό.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By