Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

Νέα αναβολή στη δίκη του Μ. Ψωμιάδη

Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 29 Απριλίου 2015

psomiadis

Για τις 29 Απριλίου 2015 αναβλήθηκε η εκδίκαση σκέλους της υπόθεσης υπεξαίρεσης από τα ταμεία της ΑΕΚ του πρώην προέδρου της ομάδας, Μάκη Ψωμιάδη και των συγκατηγορουμένων του από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Η εκδίκαση της υπόθεσης, που αφορά άλλο χρηματικό ποσό από αυτό των περίπου 21 εκατ. ευρώ, για το οποίο ο επιχειρηματίας καταδικάστηκε σε 10ετή κάθειρξη τον περασμένο Απρίλιο, αναβλήθηκε καθώς η συγκεκριμένη υπόθεση δεν περιλαμβάνεται στην απόφαση των αρχών της ΠΓΔΜ για την έκδοση του Μάκη Ψωμιάδη στην Ελλάδα.

Το αίτημα αναβολής, που έγινε δεκτό από το δικαστήριο ώστε να αποσταλεί από τα Σκόπια η σχετική απόφαση έκδοσης και για την παρούσα υπόθεση, υπέβαλε η υπεράσπιση του βασικού κατηγορουμένου, ο οποίος απουσίαζε από το εδώλιο λόγω ασθενείας. Και σε αυτήν τη δικογραφία είναι συγκατηγορούμενοι του επιχειρηματία τα ξαδέλφια του Χαρίλαος Ψωμιάδης του Παναγιώτη, που κρίθηκε αθώος για την υπόθεση των 21 εκατομμυρίων και Χαρίλαος Ψωμιάδης του Γεωργίου που καταδικάστηκε σε 5ετή φυλάκιση. Στην εκδίκαση προτίθεται να παρασταθεί ως Πολιτική Αγωγή το Δημόσιο καθώς έχουν εκχωρηθεί προς αυτό οι απαιτήσεις της ΠΑΕ από τον κατηγορούμενο επιχειρηματία.

By